Jessica Jones 2. sezon ne zaman başlıyor?

Krysten Ritter'lı Netflix dizisinin takipçileri bu habere pek sevinmeyecek!

Volkan Küçükel
01 Ağustos 2016 - 11:32
Yeni Bölüm

Aynı isimli Marvel Comics kahramanına dayalı olarak Melissa Rosenberg tarafından televizyon ekranlarına uyarlaması gerçekleştirilen Netflix dizisi Jessica Jones'un ilk sezonu 20 Kasım 2015 tarihinde Netflix abonelerine sunulmuştu.

Peki ikinci sezonu ne zaman izleyebileceğiz?

'JESSICA JONES' 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bu yönde gelen haberler dizinin takipçilerini mutlu edecek cinsten değil! Gözüken o ki dizinin yeni sezonu en az 2018'e kadar ortalıkta olmayacak!

NETFLIX'İN MARVEL DİZİLERİ İÇİN YAYIN PLANI

Bunun nedeni ise Marvel'in yılda iki sezon kararı. Netflix, 2015 senesi içinde Daredevil ve Jessica Jones'un ilk sezonlarını, 2016'ın ilk yarısında ise Daredevil 2. sezonu bizlerle buluşturmuştu.

TCA Basın Turu kapsamında açıklamalarda bulunan Netflix patronu Ted Sarandos, Luke Cage'in 30 Eylül'de geleceğini resmileştirirken, 2017 senesi için ise Iron Fist ve The Defenders'a hazır olmamız gerektiğini söyledi.

16-08/01/jessica-jones-netflix.jpg

Bu açıklamalar ve planlamalar doğrultusunda Jessica Jones'un ikinci sezonunun en iyi ihtimalle 2018 senesi içinde geleceği gözüküyor.

Jessica Jones'a Krysten Ritter'ın hayat verdiği dizinin ilk sezon oyuncu kadrosunda Mike Colter, Rachael Taylor, Wil Traval, Erin Moriarty, Eka Darville, Carrie-Anne Moss ve David Tennant gibi isimler rol almıştı.

Marvel ve Netflix ortaklığının ilerleyen dönemde planları değişir ve her sene iki yeni sezon kararı yeniden gözden geçirilir mi bilinmez ancak şu an itibarıyla görünen tablo uzun bir bekleyiş süreciyle karşı karşıya olduğumuz.

'Jessica Jones' Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin