Jet Sosyete Star TV'ye geçti!

blu TV'nin sevilen dizisi televizyon ekranlarına dönüyor.

Merve Mutlu
23 Ocak 2020 - 09:45
Yeni Bölüm

Senaristliğini Gülse Birsel'in, yapımcılığını BKM'nin yaptığı ve oyuncu kadrosunda: Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun’un yer aldığı Jet Sosyete dizisi hız kesmeden devam ediyor. 

20-01/23/jet-sosyete.png

tv8 ekranlarında başlayan ve yeni sezonunda puhutv'de yayınlanmaya başlayan Jet Sosyete, her bölümde ünlü isimleri konuk ederek hikayesine hareket katmaya devam ediyor. Gizem - Cengiz Özpamuk çiftinin evinden başlayan ve çevrelerindeki insanları da dahil ederek keyifli anlar sunan sitcom dizisinin kanalı yine değişiyor. 

Jet Sosyete Star TV'ye geçiyor!

Sevilen dizi Jet Sosyete, yakın zamanda Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Şubat ayında başlayacak olan yeni bölümlerin ise Ezgi Mola ile başlayacağı bombası, Gülse Birsel tarafından paylaşıldı. 

20-01/23/gulsebir.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin