Jet Sosyete'nin Kumsal'ı Yasemin Sakallıoğlu diziden ayrıldı!

Tv8'in sevilen dizisi Jet Sosyete'nin eğlenceli karakteri Kumsal diziden ayrıldı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
19 Nisan 2019 - 16:13
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Enis Arıkan, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren gibi başarılı isimleri barındıran Jet Sosyete dizisi final yapmaya hazırlanırken, dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Kumsal diziye veda etti. 

19-04/19/yasemin-1555678549.png

Jet Sosyete Kumsal neden yok?

Sosyal medya fenomeni olan ve Yasemoz kullanıcı adıyla Instagramda çektiği kısa ve komik skeçler ile tanınan Yasemin Sakallıoğlu, 39. bölümde final yapacak olan Jet Sosyete'nin kadrosundan ayrıldı. 

Dizide karşımıza Alara ve İlayda'nın manevi ablası olarak çıkan ve paragöz Şennur'un oğlu Talip ile evlendirmek istediği Kumsal; son bölümde gizlice nişanlanıp senaryo gereği memleketine dönerek diziye veda etti.

Kumsal'ın kiminle nişanlandı?

Gizlice nişanlanarak memleketine dönen Kumsal'ın, Gülse Birsel'in diğer yapımları olan Avrupa Yakası ve Yalan Dünya'da rol alan Dursun (Ömür Arpacı) karakteri ile nişanlanması da izleyicileri gülümsetti. 

19-04/19/mur-arpaci.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin