J.J. Abrams daha fazla reboot yapmayacağını açıkladı

Ünlü yapımcı J.J. Abrams orjinal yapımlara daha sıcak baktığını açıkladı.

Berfu Özlen
09 Ocak 2017 - 14:05
Röportaj

Star Trek, Mission Impossible, Lost ve Westworld gibi mega dizilerle adını duyuran J.J. Abrams, daha fazla reboot ile çalışmak istemediğini ve orjinal fikirlerin daha önemli olduğunu belirtti.

Daha fazla reboota gerek yok

Altın Küre ödül töreninde People dergisi editörü J.D. Heyman'a konuşan ünlü yapımcı ve yönetmen J.J. Abrams "Çocukken hayranlıkla izlediğim şeylerin yeni yapımlarında rol almış olmak inanılmaz bir his. Westworld de bunlardan biri. Ancak daha fazla böyle devam etmek istemiyorum. Yeterince reboot yaptım. Bundan sonra orjinal fikirler beni daha çok heyecanlandırıyor. Belki ileride başkası bu orjinal fikirlerin rebootlarını yapar". dedi.

Abrams, popüler kültüre etkisi olmuş nostaljik yapımlarla ilgili, "Eğer bir hikaye daha fazla ilerlemiyorsa, alakalı başka yan hikayeler türetemiyorsa, yeni bir mitoloji veya uzantı yaratamıyorsa ondan bir reboot çıkarmak hatadır" dedi ve ekledi; "Ancak bazı filmlerde durum böyle değil. Bazı hikayeler vardır, yüzyıllardır süregelmiştir. Hikayelerin yeniden anlatılması nadir rastlanan bir şey değil. Sadece sırf yeniden çekmek adına yeni bir dizi oluşturmak çok yersiz."

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin