The Handmaid's Tale fragmanı çıktı!

Hulu yeni dizisi The Handmaid's Tale'in ilk fragmanını yayınladı.

Berfu Özlen
09 Ocak 2017 - 15:57
Yeni Bölüm

Prömiyeri 26 Nisan 2017'de yapılacak olan yeni Hulu dizisi The Handmaid's Tale'in fragmanı yayınlandı. 10 bölümlük ilk sezonu hazır olan dizi için meraklı bekleyiş sürüyor.

Dizinin konusu

Dizi Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Gilead isimli distopik, muhafazakar ve totaliter bir topluluğu anlatıyor. Çevresel felaketler ve hızla düşen doğum oranı yüzünden kadınların muhafazakar rejim tarafından devlet malı olarak kabul edildiği toplulukta, kalan bir kaç doğurgan kadından olan Offred (Elizabeth Moss) komutanın evinde damızlık olarak kullanılır. Komutan ve eşlerinin işkence ve baskılarına direnen Offred'in tek amacı kendinden zorla alınan kızını bulmaktır. 

Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samire Wiley, Max Minghella, Madeline Brewer, Ann Dowd ve O-T Fagbenle dizinin oyuncu kadrosundaki yıldızlardan sadece birkaçı.

The Handmaid's Tale, MGM ve Hulu ortaklığında yayınlanacak. Bruce Miller'in yazıp yönettiği dizinin yapımcıları ise Warren Littlefield ve Daniel Wilson.

Dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin