Jon Favreau: The Mandalorian'ın 4. sezon senaryosu şimdiden hazır!

Star Wars evreninin sevilen dizisi "The Mandalorian" 3. sezonuyla 1 Mart'ta Disney+'a geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezon dört gözle beklenirken, dizinin yaratıcısı ve baş sorumlusu Jon Favreau, 4. sezonun senaryosunu da çoktan yazdığını açıkladı. Peki The Mandalorian 3. sezonu kaç bölüm olacak? The Mandalorian 3. sezon ne zaman yayınlanacak? The Mandalorian dizisinin 4. sezonun ne zaman başlayacak?

Volkan Usta
23 Şubat 2023 - 13:25
Viral

İlk iki sezonuyla Star Wars evreninin hayranları tarafından çok beğenilen The Mandalorian'ın 3. sezonu Disney+'ta yayınlanmak için gün sayarken dizinin yaratıcısı Jon Favreau 4. sezonla ilgili müjdeyi verdi.

The Mandalorian'ın 3. sezon yayın tarihi belli oldu

Favreau, BFMTV ile yaptığı röportajda "Tam biçimli bir hikayeyi nerede anlatacağımızı bilmemiz gerekiyor, bu yüzden Dave Filoni ve ben bunun haritasını çıkardık" diyerek 4. sezonun senaryosunu, 3. sezonun post prodüksiyon sürecinde kaleme aldığını açıkladı: "çünkü hepsi bir devam filmi, tam bir hikaye gibi hissettirmeli.

Favreau, bir sonraki sezonu yazmayı şimdiden bitirmiş olmasının, "Ahsoka" ve "Star Wars: Skeleton Crew" da dahil olmak üzere diğer Star Wars dizileriyle sürekliliği koordine etmesine yardımcı olduğunu söyleyerek devam etti. Senaryonun erkenden tamamlanması, "The Mandalorian"ın bilim kurgu jargonu ağırlıklı diyaloğuna alışmak için daha fazla zaman verdiğinden, muhtemelen oyuncu kadrosu için de hayatı kolaylaştırıyor.

23-02/23/ekran-alintisi.PNG

"The Mandalorian"ın 3. sezonuyla 1 Mart'ta Disney Plus'ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin