Josh Radnor'u neden ekranlarda göremiyoruz?

How I Met Your Mother'ın sempatik yıldızı Josh Radnor, uzun süredir ekranlarda yok. Peki bunun gerçek sebepleri neler?

Berfu Özlen
27 Şubat 2017 - 16:35
Magazin

Radnor, How I Met Your Mother ile tanınsa da bu yapımdan önce çok fazla projesi yok. Her ne kadar Not Another Teen Movie ve bir kaç dizide yan rollerde görev almış olsa da, HIMYM dışında büyük bir rol üstlendiği başka bir yapım yok. Bu da stüdyoları, ona rol vermek konusunda çekincede bırakıyor olabilir.

Ted Mosby üzerine yapıştı!

Radnor'u ekranlarda görememizin bir diğer sebebi ise, uzun yıllar oynadığı Ted Mosby karakterinden kurtulamıyor olması olabilir. Bazen aktörler bir karakterle o kadar iç içe geçer ki, o karakteri geride bırakmak çok zor olabilir. Bir çok seyirci için, Sarah Michelle Gellar her zaman Buffy olacağı gibi, Josh Radnor da her zaman Ted Mosby olarak kalacaktır.

Aktif bir aşk hayatı

İş hayatının dışında, kendine daha çok zaman ayıran Radnor, ayrıca bu aralar ilişkiler ile meşgul görünüyor. Hiç evlenmemiş olan aktörüm ismi, son zamanlarda Lindsay Price, Julia Jones, Marisa Tomei ve Minka Kelly gibi isimlerle anıldı. Kim bilir belki de Radnor aşkı bulmakla meşguldür.

Tüm bunların yanısıra, Josh Radnor'un ayrıca bir kitap yazdığı da biliniyor. Henüz kitabın ismi veya yayın tarihi belli olmasa da biyografi olması beklenen kitap Josh'un fazla zamanını alıyor olabilir.

Ödüllü yönetmen

Belki de en önemli sebep ise, Radnor'un yönetmenlik çalışamlarına ağırlık vermesidir. 2010 senesinde ilk yönetmenlik deneyimi olan Happythankyoumoreplease ile Sundance Film Festivalinde ödül alan oyuncu, kariyer hedeflerini yönetmenlikten yana kurguluyor gibi gözüküyor.

Müzik grubu ile albüm hazırlığında olan Radnor, ayrıca tiyatro oyunlarında da rol alıyor. Tüm bunlardan geriye pek zaman kalmıyor olsa gerek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin