Doctor Who 10. sezondan yeni fragman yayınlandı!

15 Nisan Cumartesi akşamı prömiyerini gerçekleştirecek yeni sezon için yayınlanan son fragmana bakılırsa Doktor'un yeni yol arkadaşı Bill hayatının en güzel dönemini geçiriyor!

Volkan Küçükel
27 Şubat 2017 - 16:13
Gündem

İngilizler'in dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip bilim-kurgu dizisi Doctor Who'nun 10. sezonu artık iyiden iyiye yaklaştı.

DOCTOR WHO 10. SEZON YENİ FRAGMAN

15 Nisan Cumartesi akşamı prömiyerini gerçekleştirecek yeni sezon için yayınlanan son fragmana bakılırsa Doktor'un yeni yol arkadaşı Bill (Pearl Mackie) hayatının en güzel dönemini geçiriyor.

DOKTOR'U ANLATIYOR

Zaman Lordu ve Nardole (Matt Lucas) ile birlikte görünen Bill, fragmanda dış ses olarak;

"Onunla ilk tanıştığınızda çok komik birisi. İkinci görüşünüzde muhteşem biri olduğunu anlarsınız. Üçüncü seferde ise onun evrendeki en tehlikeli adam olduğunun farkına varırsınız.

Barış yanlısı bir adam olduğunu söyler ancak savaşın tam ortasında yürür.

Bense hayatımın en güzel dönemini geçiriyorum. Ne pahasına olursa olsun..." ifadelerini kullanıyor.

17-02/27/doctor-who-10.png

AYRILIKLARIN SEZONU

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, Doctor Who'nun yıldızı Peter Capaldi bu sezon son kez izleyicilerle buluşacağını duyurmuştu.

Önümüzdeki sezon ayrıca Steven Moffat'ın da yürütücü yapımcı olarak son sezonu olacak ve 11. sezonla birlikte görevi Chris Chibnall'a (Broadchurch) devredecek.

Doctor Who 10. sezon fragmanı 'New Companion':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin