American Horror Story 7. sezonda Trump yok!

American Horror Story'nin yaratıcı ismi Ryan Murphy hatırlanacağı üzere bir süre önce yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonunun temasının 2016 Amerika Başkanlık Seçimleri ile ilgili olacağını belirtmiş ve Donald Trump'ın bir karakter olarak dizinin hikayesinde yer alabileceğini ima etmişti. Meğerse gerçek öyle değilmiş...

Volkan Küçükel
27 Şubat 2017 - 15:40
Gündem

Ekranların sevilen korku antolojisi American Horror Story'nin yaratıcı ismi Ryan Murphy hatırlanacağı üzere bir süre önce yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonunun temasının 2016 Amerika Başkanlık Seçimleri ile ilgili olacağını belirtmişti.

Murphy meğerse sadece şaka yapıyormuş!

MURPHY'DEN GERİ ADIM!

Publicists Guild Awards'ın yemek arasında konuşan Murphy, Bravo'da yayınlanan Watch What Happens Live Wednesday'de söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Yeni sezon temasının gerçek anlamda Başkanlık Seçimleri olmayacağını söyleyen Murphy'nin yeni açıklamasına göre yedinci sezon, 2016 seçimlerinden bir ihtimal ilham alabilir ancak Donald Trump ve Hillary Clinton gibi karakterlerin hikayede yer alması gibi bir durum söz konusu değil.

17-02/27/american-horror-story-trump.jpg

Indiewire'a konuşan Murphy "American Horror Story'nin tüm sezonlarının teması kinayelidir" derken "Donald Trump ve Hillary Clinton'ı birer karakter olarak dizide görmeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

"O AÇIKLAMALARIN NEDENİ..."

Murphy ayrıca Watch What Happens Live'de Andy Cohen'a verdiği yanlış anlaşılmalara neden olan açıklamalarını ise 20 dakikada içmiş olduğu üç martiniye bağladı!

AMERICAN HORROR STORY 7. SEZON TEMASI NE OLACAK?

Kısacası FX'in sevilen dizisinin yedinci sezon teması henüz netleşmiş değil. Bakalım Murder House (2011), Asylum (2012-13), Coven (2013-14), Freak Show (2014-15), Hotel (2015-16) ve Roanoke'nin (2016) ardından yedinci sezonun teması ne olacak...

"American Horror Story: Roanoke" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin