Tek bir bölüm yayınlandıktan sonra iptal edilen diziler

10 sezon süren dizilere aşina olduğumuz kadar, tek bölüm yayınlanıp iptal edilen dizilere de aşinayız. İşte ilk bölümleri ile istenilen başarıyı yakalayamayıp, iptal edilen diziler.

Berfu Özlen
27 Şubat 2017 - 15:18
İptal - Onay

NEXT CALLER

17-02/27/tumblr_m3z7wzcagh1rvszrdo7_1280.jpg

Bu dizi 2000'lerin ünlü komedyeni Dane Cook için bir geri dönüş olabilirdi ancak olamadı. Radyo dünyasında geçecek olan komedi dizisi, sevmediği bir başka radyocu ile program paylaşmak zorunda kalan bir başka radyocuyu konu alacaktı. NBC bi anda Next Caller'ı yayınlamaktan vazgeçti. Buna sebep olarak da hali hazırda yayında olan çok fazla dizi olması gösterilse de dizinin yaratıcısı Stephen Falk yaptıklarının pek de sevilmediğini düşünüyor. 

Hieroglyph

17-02/27/hieroglyph.jpg

Fox'un yeni bir Game of Thrones olarak nitelendirip, bu denli büyük bütçeli bir prodüksiyon için yıllarını ve milyonlarca dolarını harcadığı dizi hiç yayınlanmadı bile. Antik Mısır'daki güç savaşlarını konu alacak olan dizi Hieroglyph, Pacific Rim'in yaratıcısı Travis Beacham tarafından yazılmıştı ve hapisten Firavun'a hizmet etmesi için çıkarılan bir hırsızı konu alacaktı. Fox, HBO'nun yaptığı gibi dizide çokça siyaset, seks ve sihir kullanarak izleyicileri ekrana çekmeyi planlıyordu. Ekim 2013'te 13 bölümlük bir sipariş alan dizi daha sonra hiç yayınlanmadı. Dizinin, aynı zamanda bu büyük bütçeye de onay vermiş olan Fox'un program müdürü Kevin Reilly'in şirketten ayrılması yüzünden yayınlanmadığı düşünülüyor.

Day One

17-02/27/nbc-day-one-series-cast-and-characters.jpg

2010 senesinde bu dizinin NBC'nin yeni büyük bilim kurgu dizisi olacağı planlanıyordu. Heroes'un başarısının ardından onun yerine geçeceği ön görülüyordu. Dizinin konusu aynı apartmanda yaşayan bir grup insanın kıyamet gününde hayatta kalıp, kıyamet sonrası dünyada yaşamaya çalışmaları olacaktı. Ama NBC daha sonra diziyi açık uçlu bir mini-seriye çevirmeye karar verdi. Bu karardan da dönen NBC, son olarak dizinin senaryosunu televizyon filmine uyarlamak istese de bu fikirden de vazgeçti. İptalin sebebi ise, NBC'nin V ve Flashforward gibi benzer dizilerde yaşadığı başarısızlık olarak gösterildi.

The Grubbs

17-02/27/grubbs286324_1020_a.jpg

70'lerin İngiliz komedisi The Grimleys'in bir remake'i olarak düşünülen dizinin ön gösterimi öyle kötü tepkiler aldı ki, Fox diziyi yayınlamaktan ışık hızıyla vazgeçti. Beceriksiz ailesiyle yaşayan, aptal bir gencin hikayesini anlatacak dizinin, Cumartesi akşamları yayınlanıp, Simpsons ve Malcolm in the Middle'a rakip olması planlanıyordu. Ancak gelen korkunç tepkiler yüzünden dizi hiç yayınlanmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin