Jurassic World Kretase Kampı 4. sezonuyla bomba gibi geri döndü!

Jurassic World Kretase Kampı (Jurassic World Camp Cretaceous) yepyeni bölümleriyle geri döndü! 4. sezon konusu, fragmanı, detayları...

Jurassic World Kretase Kampı'nda serüven tüm heyecanı ve sürprizleriyle kaldığı yerden devam ediyor!

Popüler serinin evreninde geçen aile dostu animasyon dizisi "Jurassic World Kretase Kampı (Jurassic World Camp Cretaceous)" yepyeni bölümleriyle geri döndü!

JURASSIC WORLD KRETASE KAMPI 4. SEZON BAŞLADI!

Isla Nublar'daki son teknolojilerle donatılmış macera kampına davet edilen altı gencin, dinozorların kaçmasının ardından hayatta kalmak için iş birliği yapmak zorunda kalmasıyla gelişen olayları konu edinen dizinin 4. sezon bölümleri 03 Aralık 2021 Cuma tarihinde Netflix kütüphanesine eklendi.

İlk iki sezonu 8, üçüncü sezonu 10 bölümden oluşan yapımın 4. sezonu 11 bölümden oluşuyor.

JURASSIC WORLD KRETASE KAMPI 4. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, yeni sezonda izleyiciyi ve kahramanlarımızı neler bekliyor?

Kampçılar Isla Nublar'ı arkalarında bırakır, ancak karaya ayak bastıkları tuhaf yeni topraklarda onları çok başka tehditler ve sıkı şekilde korunan sırlar beklemektedir.

Güneşli bir günde denize açılan kampçılar teknede kaçak bir yolcu keşfederler. Derinlerden gelen şaşırtıcı bir saldırıyla tekneleri hasar alınca bir kıyıda mahsur kalırlar. Yorgun düşen ekip nerede olduklarını kestirmeye çalışırken çöldeki tehlikeleri savuşturur. Ama sorularına yanıt bulacak yerde daha fazla soruyla karşı karşıya kalırlar...

21-12/06/jurassic-world-camp-cretaceous-4-sezon-posteri.jpeg

24'er dakika süreli 4. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 4. Sezon 1. Bölüm: "Yüzeyin Altında"
- 4. Sezon 2. Bölüm: "En Azından..."
- 4. Sezon 3. Bölüm: "Doktor Turner'ı İkna Etmek"
- 4. Sezon 4. Bölüm: "Sert Uyanış"
- 4. Sezon 5. Bölüm: "Sabırlı Olmak"
- 4. Sezon 6. Bölüm: "Kritik Görev"
- 4. Sezon 7. Bölüm: "Hayatta Kalmak"
- 4. Sezon 8. Bölüm: "Teknik Aksaklıklar"
- 4. Sezon 9. Bölüm: "Dinozor Bakıcılığı"
- 4. Sezon 10. Bölüm: "Kontrolü Ele Almak"
- 4. Sezon 11. Bölüm: "Patron Kim?"

21-12/06/jurassic-world-camp-cretaceous.jpeg

Dizinin dinamik ve genç seslendirme ekibinin kadrosunda Paul-Mikél Williams (Darius Bowman), Jenna Ortega (Brooklynn), Sean Giambrone (Ben Pincus), Kausar Mohammed (Yasmina "Yaz" Fadoula), Ryan Potter (Kenji Kon), Raini Rodriguez (Sammy Gutierrez), Stephanie Beatriz (Tiff), Angus Sampson (Hap), Bradley Whitford (Mitch), Glen Powell (Dave), Jameela Jamil (Roxie) gibi isimler yer alıyor.

Yeni sezon için kadroya katılan isimler ise Kirby Howell-Baptiste (Dr. Mae Turner), Haley Joel Osment (Kash D. Langford) ve Andrew Kishino (Daniel Kon) oldular.

"Jurassic World Camp Cretaceous" (Netflix) 4. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin