Kaan Yıldırım müjdeledi: "Evleniyoruz"

Kaan Yıldırım, bir süredir ilişkisi devam eden Pınar Deniz'le evlilik kararı aldıklarını doğruladı. Yakışıklı oyuncu, sevenlerine müjdeyi verdi. Kaan Yıldırım kimdir? Pınar Deniz kimdir? Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz ne zamandır sevgili? Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?

ozan
25 Ekim 2023 - 16:14
Magazin

Yargı dizisindeki Ceylin karakteriyle oyunculuğundan söz ettiren Pınar Deniz, özel hayatında da oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkıyla gündemden düşmüyor. Evlenecekleri konuşulan çiftten sevenlerine müjdeli haber geldi.

23-10/25/pinar-deniz-kaan-yildirim-2.png

'EVLİLİK HABERLERİ DOĞRU'

Kaan Yıldırım, 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada, "Evlilik haberleri doğru, evleniyoruz" dedi.

23-10/25/pinar-deniz-kaan-yildirim-4.png 

EVLİLİK TEKLİFİ GELMİŞTİ

Ünlü çift, geçtiğimiz Ağustos ayında gittikleri İngiltere'de dugusal bir dönem yaşamış ve evlilik teklifi haberi de buradan gelmişti. Pınar Deniz, İngiltere Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini, sevgilisini de etiketleyip, "İşte öyle bir şey... 06.08.23" notunu düşmüştü.

Güzel oyuncunun paylaşımında yüzük detayı da dikkat çekmişti.

23-10/25/pinar-deniz-kaan-yildirim-5.png

'SENİN BANA NASİP OLMAN...'

Kaan Yıldırım da Pınar Deniz ile fotoğraflarından oluşan paylaşımının altına "Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir" diye yazmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin