Kaderimin Yazıldığı Gün'de Kahraman'ın seçimi ne olacak?

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük ve Gürbey İleri'nin paylaştığı 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisinin 12. bölümü 13 Ocak 2015 Salı günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

resim yok
13 Ocak 2015 - 09:35
Yeni Bölüm

'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisi bu hafta da iddialı bir bölümle ekranlarda olacak...

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük ve Gürbey İleri'nin paylaştığı 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisinin 12. bölümü 13 Ocak 2015 Salı günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.


İşte bu akşam yaşanacaklara kısa bir bakış:

 

NELER YAŞANACAK?

Ya Defne, ya Elif! Kahraman'ın bir seçim yapması gerekiyor!

Boşanalım restiyle Kahraman'dan umduğu karşılığı bulamayan Defne konaktan ayrılma kararındadır.  

Annesinin hapishanede bıçaklandığını öğrenen Elif ise, adeta çılgına döner. Kıymet Hanım'a bunların hesabını sormak için soluğu konakta alır. Elif bir anda Defne'yle karşı karşıya kalır.

Kendi varlığını iyice unutturan Maksut güçlenerek, Yörükhanların karşısına çıkmayı istemektedir. Büyük denizde küçük balık olmayacaktır artık.[reklam]

Aileye bir veliahtın gelecek olmasının sevincini yaşayan Ziya, Defne ve Kahraman'ın arasındaki gerilimi öğrenir. Bu evliliği kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Gelininin ayağına kadar giderek dönmesini ister. Ve Defne, Ziya bahanesiyle eve döner… Buna karşılık Kahraman'dan da bir adım atmasını beklemektedir.

 

ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK!

Kahraman, Elif'e, taşıdığı bebeğin annesinin, kendisi olduğunu söylemeyi istemektedir. Yaşadıklarından sonra kocasının bu kararı vermesi Defne'yi iyice çıldırtır. Artık yolun sonuna gelmişlerdir.

Defne'nin intihar girişiminde bulunması herkesi sarsarken; Şükran, Defne'yle ilgili bir sırrı öğrenir. Bu sır şok etkisi yaratacak ve Yörükhan ailesinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

Yayın Günü: 13 Ocak  Salı
Yayın Saati: 20.30

 

'KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN' GEÇEN HAFTA NE KADAR İZLENDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin