Kadın 12 ülkede yayınlanacak!

MF Yapım imzası taşıyan Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kadın 12 ülkede ekrana gelecek! Salı akşamlarının sevilen dizisi hangi ülkelerde yayınlanacak?

Nurşah
23 Mayıs 2018 - 16:32
Kültür Sanat

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi deneyimli oyuncuların yer aldığı ekranların sevilen dizisi Kadın, 12 ülkede daha yayınlanacak! 

18-05/23/kadin-dizi-12-ulkede-yayinlanacak.jpg

Kadın hangi ülkelerde yayınlanacak?

Senaryosunu Hande Altaylı'nın yazdığı ekranların vazgeçilmez dizisi Kadın, yayınlandığı her yeni bölüm ile salı akşamı reytinglerinde zirveye yerleşiyor...

Sevilen dizi Türkiye'deki başarılarının ardından yurt dışına açılmaya hazırlanıyor. Kadın, çok yakında Meksika, Gürcistan, Romanya, Bangladeş ve Uruguay'ın da aralarında olduğu 12 ülkenin izleyicisi ile buluşacak.

18-05/23/kadin-meksika-tv-azteca.jpg

Coalinos Entertainment tarafından gerçekleşen satıştan sonra, Meksika'nın en çok izlenen kanallarından birisi olan TV Azteca'da yayın hayatına başlayacak olan sevilen dizi, ülkemiz medya sektörünü de temsil edecek...

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Kadın, 2013 senesinde yayınlanan ve 13 bölüm süren Woman adlı Japon dizisinden uyarlanmıştı...

Kadın 31. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin