Kadın dizisi son bölümde neler oldu? Kadın 53. bölüm özeti..

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın, yine nefes kesen bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
13 Mart 2019 - 10:39
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk'un rol aldığı, Feyyaz Duman, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya gibi isimlerin de başarıyla eşlik ettikleri Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın 53. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. 

Kadın son bölümde neler oldu?

19-03/13/sancakli.png

Pırıl'ın babası Suat, Nezir'in evlerine mikrofon yerleştirdiğini öğrendiğinde, Nezir'in Sarp'ı bulması ve artık Pırıl'ın hayatından tamamen çıkması için Sancaklı Köyü'nde kaldıklarını duyurdu. Malikhane'nin önündeki korumaları da Pırıl'dan gizli çeken babası, Sarp'ı Nezir'in önüne atmış oldu. Nezir, Sarp'tan öldürdüğü oğlunun intikamını almak için yola koyulurken, Bahar ve Sarp da büyük bir korku ile kendilerini çocuklarla birlikte eve kapattılar. 

Nezir'in evinde çalışanlar bile onu bitkisel hayatta olduğu sanarken, intikam zamanı için Nezir dışarı ilk kez çıktı. Herkesin şaşkın bakışları altında Sarp'ın evine doğru harekete geçti.

19-03/13/arif.png

O sırada Arif'in dükkanında bulunan silah yüzünden Arif ve babası da emniyete götürüldüler. Ceyda, Hatice ve Enver soluğu Emniyette aldılar. Arif sorguya girdi. O gece yaşananları soran polislere Bahar ve çocukları düşündüğü için yarım cevaplar veren Arif, birçok soruya "hatırlamıyorum" cevabını verdi. Hemen ardından da Arif'in babası Yusuf da sorguya girdi.

19-03/13/sarp.png

O sırada ev için alışverişe giden Sarp, bir anlık dikkatsizlik nedeniyle büyük bir kaza yaptı. Ters çevrilen arabanın içinde kalan Sarp'ı evde Bahar ve çocukları bekliyordu. Ancak Nezir evi bulmuş ve bir anda adamları ile birlikte içeri girerek Sarp Çeşmeli'yi aramaya başlamıştı. Olanlardan habersiz Sarp, takla atan aracın içinden çıkmaya çalışırken, evdekiler de korku içinde Sarp'ı bekliyordu.

19-03/13/nezir-baskin.png

Sarp, telefonlarını açmayan Pırıl'a son bir mesaj atarak durumu özetledi ve tam o sırada telefonunun şarjı bitti. Arabada mahsur kalan ve aklı evde olan Sarp'ı Nezir ve adamları evde beklemeye devam ettiler. 

Sarp zar zor arabadan çıkarak yaralı halde eve yürürken, Nezir ve adamları da Bahar ve çocukları alarak evden çıktılar. Sarp eve ulaştığında "Sen benden bir şey aldın ben senden üç şey. Artık buluşmamız şart oldu. - Nezir Korkmaz" yazılı notu bularak beyninden vurulmuşa döndü.

19-03/13/nezir-korkma.png

Pırıl nihayet olanları Sarp'ın mesajından öğrenerek babası Suat'ı arayarak kavga etti. Korumaların evden çekilmesine öfkelenen Pırıl, dağ evine doğru yola çıkmaya hazırlanırken onu bekleyen kötü sürpriz Nezir tam karşısındaydı. Sarp'ın hâlâ gelmeyişinden şüphelenen Nezir, Pırıl'ı da koz olarak kullanmaya karar vermişti. 

Pırıl'ın kaçırılması ile deliye dönen Suat, kızını kurtarmak için önce Sarp'ı bulmaya karar veriyor. Yapılan aramaların ardından Sarp'ı bularak hastaneye götüren Suat'ın adamları, Nezir'in elindeki herkesi kurtarma planı yapıyor. 

Sarp'ın vasiyeti..

19-03/13/sarpc.png

Nezir'in elinde olan Pırıl, Bahar ve 4 çocuğunu kurtarmak için Nezir'e teslim olmaya giden Sarp, Münir'e vasiyetini açıkladı. Tüm mal varlığının Bahar'a ait olmasını, kimsenin üzülmemesini ve Bahar'ın çok iyi bi insanlar kendisine çok mutlu bir hayat kurmasını isteyen Sarp, çocuklarına da çok mutlu olmalarını vasiyet ederek Nezir'in evine girdi...

 

 

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin