Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinççi'den duygulandıran teşekkür konuşması!

Fox ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kadın, geçtiğimiz gün düzenlenen 45. Altın Portakal ödül töreninde 3 dalda ödülle döndü. Ödüllerden biri de Bahar karakterini canlandıran Özge Özpirinççi içindi. Özge Özpirinççi yaptığı teşekkür konuşmasıyla duygulandırdı..

Merve Mutlu
10 Aralık 2018 - 14:53
Magazin

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın, hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ederken diğer yandan bu sevgi ödül olarak diziye geri döndü. Geçtiğimiz akşam 45.si düzenlenen Altın Kelebek ödüllerinde 3 dalda ödül alan Kadın dizisi, emin adımlarla yayın hayatına devam ediyor. 

Başrolünde Özge Özpirinççi'nin yer aldığı ve Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar gibi başarılı isimlerin de yer aldığı Kadın dizisi, geçtiğimiz haftalarda Tokyo'dan En İyi Dram Dizisi dalında ödülle dönmüştü. Şimdi de 3 ayrı dalda ödül alan dizinin başrolündeki başarılı ve güzel isim Özge Özpirinççi, çok özel bir teşekkür konuşması yaptı. 

18-12/10/zge-ozpirincci-1544443152.png

Yaptığı teşekkür konuşmasında,

Öncelikle beni hayal kurmaya, her zaman öncelik olarak görmemi sağlayarak büyüten aileme çok teşekkür ederim. Çünkü ben bir hayal kurdum. Oyuncu olmak istiyordum. Oldum. 2. Altın Kelebek’i mi alıyorum. Bu benim meslekteki 10. yılım, 10 yıldır çalıştığım bütün ekiplere çok teşekkür ederim ama benim için en değerlisi Hümeyra’dır. Ona özel bir teşekkürü her oynadığım karakterde bir borç biliyorum.

Sette gerçekten zor demek istemiyorum ama severek yaptığınız zaman başarabildiğiniz şartlar altında çalışıyoruz. Beni her sabah sete yollayıp, her akşam evde mutlu bir şekilde karşılayan sevgilim Burak’a çok özel bir teşekkür etmek istiyorum. Çünkü beni o kadar çok destekliyor ve güçlü bir kadın olmamama o kadar yardımcı oluyor ki onun sayesinde cesaretim her zaman yerinde oluyor. Ona çok teşekkür ediyorum.

 18-12/10/zgeeee-1544443644.png

İki çocuklu bir annenin yaşadığı zor hayatı anlatan Bahar karakterinin güçlü duruşuna işaret eden Özge Özpirinçci, dizi ve canlandırdığı karakterle ilgili olarak da,

Ben bu karakteri oynamaya başlarken, zor şartlar altında iki çocuğunu büyüten bir anneyi oynayacağım diye düşünüyordum ve bu Türkiye’de çok yaygın bir şey. Sokakta insanlar, benim hikayemi anlatıyorsun diyerek bana sarılıp ağlıyorlar. Bu hikaye bambaşka bir yere gitti. Bana ne kadar güçlü bir kadın olduğumu hatırlattı ve ne kadar çok Bahar olduğunu daha çok hatırlattı. Biz kadınlar çok güçlüyüz. Bu güç hepimizin içinde mevcut. Önemli olan bunu nesiller boyunca aktarabilmek. Bu bizim sorumluluğumuz. Ben bunu mesleğim aracılığıyla yapmayı seçtim. Bütün kadınlar umarım kendi yolunu bulur. Bütün güçlü kadınlara selam olsun. Onlar gibi olsun, onları yetiştirebilmek ve onları sevebilmek dileğiyle.

diyerek, meslekteki 10. yılında, oyunculuk hayatının 2. Altın Kelebek Ödülünü "En İyi Kadın Oyuncu" dalında aldı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin