Acun Ilıcalı katıldığı törende Survivor 2019 için başlangıç tarihi verdi!

Geçtiğimiz gün 45. Altın Kelebek Ödülleri'ne katılan Tv8'in patronu yapımcı Acun Ilıcalı, Tv8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor 2019'un ne zaman başlayacağını açıkladı.

Merve Mutlu
10 Aralık 2018 - 14:18
Magazin

Geçtiğimiz gün 45. Altın Kelebek Ödülleri'ne katılan Tv8'in patronu yapımcı Acun Ilıcalı, Tv8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor 2019'un ne zaman başlayacağını açıkladı.

Yayınlandığı her dönemde ilgiyle izlenen ve merakla yeni sezonu beklenen Survivor 2019'un yayın tarihini daha önce yalnızca 2019 olarak beliren ve ardından Şubat ayında olabileceğini söyleyen Ilıcalı, "En İyi Erkek Sunucu" ödülünü aldığı 45. Altın Kelebek Ödülleri töreninde, Survivor hakkında açıklama yaptı. 

18-12/10/acun-ilicali-odul.png

45. Pantene Altın Kelebek töreni öncesi kırmızı halıdaki özel yayına konuk olan Acun Ilıcalı, merakla beklenen Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın Şubat ayının ilk haftasında yayınlanmaya başlayacağını duyurdu. Yarışmadaki ünlü isimlerin sorulması üzerine ise Ilıcalı, "Medyatik olması önemli değil. Bu sene iki mermi gibi takımın zorlu koşullarda yaşam mücadelesini izleyeceğiz. Hem Türkiye hem de Yunanistan takımlarında çok iyi yarışmacılar yer alacak" diyerek noktayı koydu.

"Altın Kelebek ödülü için Dominik'ten geldim"

Survivor 2019'un bu yıl yine Dominik'te yapılacağını daha önce kendi sosyal medya hesabından duyurmuştu. 

18-12/10/acun-dominik.jpg

Daha önce Survivor 2019 ile ilgili yaptığı açıklamada,

Survivor'da konseptimiz bu sene Türkiye-Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin