Yasak Elma Kurban (Tolga Sala) kimdir?

Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin rol aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yasak Elma'ya yeni katılan Kurban Kırbaçlı kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
10 Aralık 2018 - 13:04
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Talat Bulut'un rol aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, pazartesi akşamları izleyici ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yasak Elma dizisinin 27. bölümünde diziye katılan Kurban Kırbaçlı kimdir? Gerçek adı nedir?

Kurban Kırbaçlı kimdir?

18-12/10/tolga-sla-1544436561.jpg

Yasak Elma dizisine 27. bölümde katılacak olan Kurban Kırbaçlı karakteri, Dündar'ın (Erdem Kaynarca) kardeşi gibi gördüğü sağ kolu ve koruması rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Hiç beklenmedik bir anda yolu Zeynep ile kesişecek olan Dündar'ın en büyük destekçisi olacaktır. 

Yasak Elma dizisinde Kurban Kırbaçlı karakterini Tolga Sala canlandırmaktadır. 

Tolga Sala kimdir?

18-12/10/tolga-sala-kimdir.jpg

Tolga Sala 18 Temmuz 1989 tarihinde doğmuştur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi mezunudur. Geçtiğimiz dönemlerde Diriliş Ertuğrul, Yer Gök Aşk dizileri ile adını duyuran genç oyuncu, son olarak Çukur dizisinde canlandırdığı Cemil karakteri ile hafızalarımıza kazanmıştır. Şimdilerde ise Yasak Elma dizisinde Kurban Kırbaçlı karakterini canlandırmaya hazırlanmaktadır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin