Kadın dizisinin Hatice'si Bennu Yıldırımlar diziden ayrılıyor mu? Kadın dizisinde kim öldü sorusunun cevabı..

Fox ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen Kadın dizisinin 46. bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
14 Ocak 2019 - 09:30
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının salı akşamları vazgeçilmez haline gelen dizisi Kadın, merak uyandıran son bölümüyle dizi arasına girmiş, ardında soru işaretleri bırakmıştı. Kadın dizisinin 46. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı.

Başrolünde Özge Özpirinççi'nin yer aldığı, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Seray Kaya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kadın dizisinde heyecan doruğa ulaşıyor. 

19-01/14/kadin-25.jpg

Kadın dizisi son bölümde neler olmuştu?

Enver’e gönderdiği telefonla Bahar’a ulaşan Sarp’ın tek isteği Bahar ve çocuklarının güvende olması. Bahar’ın ise tüm olanlardan sonra Sarp’a güveni kalmadı. Bundan sonra söyleyeceklerine de inanmak istemiyodu. Çünkü Bahar’ın aşkından daha önemli tek bir şeyi var; çocukları. Diğer yandan Nezir de artık hamle yaparak, Bahar ve çocuklarının yaşadığı mahalleye adamlarını gönderiyor. Mahalleye giden adamlar kaçmak üzere olan Bahar, Sarp ve çocukların çıkışının üzerine denk geldiler ve bir silah patlıyor. Adamların "Kadın öldü" sözlerinin üzerine izleyenler merak içerisinde yeni bölümü beklemeye başladı.

Kadın dizisinde kim öldü?

19-01/14/enver.png

Kadın dizisinin yayınlanan son bölümünün son sahnesinde, patlayan bir silah sesi dikkat çekiyordu. Bu silah sesiyle Arif olduğu yerde kalırken, binadan çıkan adamların "Kadın öldü" diyerek kaçmaları merak uyandırmıştı. Kadın dizisinin 46. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla "Kadın dizisinde kim öldü?" sorusu daha da merak uyandırdı. 

19-01/14/arif.png

Kadın 46. bölüm fragmanında Arif, elleri kanlı bir şekilde binanın önünde duruyor, sağlık ekipleri ise o sırada binadan bir ceset çıkarıyorlar. O sırada binanın önüne gelen Enver, ne olduğunu anlamaya çalışarak bakınıyor. Arif'ten bir açıklama bekliyor ama Arif sadece acılı gözlerle bakmakla yetiniyor. Sarp, Bahar ve çocuklar yola çıkıyorlar. Bahar neler olduğunu öğrenmek için ailesini aramak istiyor. Sarp da yardımcısından neler olduğunu öğrenmesini isterken gelen haberle Sarp üzülüyor ama Bahar'a yalan söyleyerek "Herkes iyiymiş" diyor. Tüm bunlar, Bahar'ın annesi ve Enver'in eşi olan Hatice'nin öldüğünü, yani Bennu Yıldırımlar'ın diziden ayrıldığını işaret ediyor. 

Kadın dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle 22 Ocak akşamı saat 20:00'da FOX'ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin