"Kadınlara Mahsus" filminin galasına ünlü akını yaşandı!

Melisa Aslı Pamuk, Ceyda Düvenci, Elifcan Ongurlar, Aslı Tandoğan, Müjde Uzman, Yurdaer Okur, Şebnem Sönmez, Merve Çağıran, Başak Parlak gibi isimlerin yer aldığı Kadınlara Mahsus'un galası 20 Aralık'ta ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Film, 22 Aralık'ta vizyona girecek.

Berfin Sengil
21 Aralık 2023 - 10:54
Kültür Sanat

22 Aralık Cuma günü “Kadın kadının kurdu değil, yurdudur” sloganıyla vizyona girecek “Kadınlara Mahsus” filmi için Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda görkemli bir gala yapıldı. Kadrosunda birbirinden değerli oyuncuların bulunduğu filmin galasına ilgi hayli yoğundu. Geceye iş ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Usta yönetmen Serdar Akar’ın imzasını taşıyan, yapımını Limit Yapım’ın üstlendiği “Kadınlara Mahsus” seyirciyle buluşuyor. Melisa Aslı Pamuk, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Müjde Uzman, Yurdaer Okur, Şebnem Sönmez, Elifcan Ongurlar, Merve Çağıran, Başak Parlak, Nami Esatgil, Halil İbrahim Yılmaz ve Ertan Saban’ın rol aldığı heyecanla beklenen film, 22 Aralık Cuma günü vizyona girecek.

SANAT DÜNYASININ ÜNLÜLERİ GALADAYDI

Hayatlarında yeni bir sayfa açmak için ‘Kadınlara Mahsus’ kampında bir araya gelen 8 kadının çarpıcı hikâyelerini konu alan filmin galası, 20 Aralık Çarşamba akşamı İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Senaryosunu Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun yazdığı, kadına şiddet konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen filmin galasına ilgi büyük oldu. İş ve sanat dünyasından da yoğun katılımın olduğu gecenin misafirleri arasında Erkan Can, Cengiz Bozkurt, Halil İbrahim Ceylan, Sadi Celil Cengiz, Tansel Döngel, Ege Kökenli, İlker Aksum ve Gamze Cizreli de vardı.

UMUT IŞIĞI OLACAĞIZ

Kadınlara Mahsus” ekibi, Melisa Aslı Pamuk haricinde galaya tam kadro katıldı. Ekip, gösterim öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Melisa Aslı Pamuk’un geceye neden gelemediğini ise rol arkadaşı Ceyda Düvenci açıkladı: “Melisa yurtdışında. Maalesef hanesine hırsız girip pasaportunu çalmış. Dolayısıyla gelemedi, pasaportunun yenilenmesini bekliyor.” Düvenci, filmle ilgili de şu yorumu yaptı:

Kadına şiddetin gazetelerde manşetlerden inmediği bir dönemde biz, ‘Kadın kadının yurdudur’ diyoruz. Filmimizde her anlamda şiddet görmüş kadınlar kendilerini bulacak. Çıkış yollarından biri olarak umut ettiğimiz kadının kadına verdiği desteğin aslında birçok şeyi değiştirebileceği inancını doğurmak istiyoruz. Umarım seversiniz ve bir umut ışığı oluruz.

DAYANIŞMA İÇİNDE AYAĞA KALKAN KADINLARIN HİKÂYESİ

Usta yönetmen Serdar Akar, “Elimizden geleni yaptık. Aslında hanımların yanında bize söz düşmez ama hayırlı olsun diyorum. İnşallah beğenilir, sevilir” diyerek sözü Müjde Uzman’a bıraktı. Uzman, “Filmimiz farklı dertlerden muzdarip olan, fakat birbirlerine tutunarak, dayanışma içinde ayağa kalkan kadınların hikâyesini anlatıyor. Bir derdi olan, güzel mesajlar veren bir film çektik. Umarım herkes salondan umutla, gülümsemeyle çıkar” diye konuştu.

KANAYAN YARAMIZ: KADINA ŞİDDET

Başak Parlak, “Çok güzel bir oyuncu kadrosuyla ve çok iyi bir yönetmenle çalışma fırsatımız oldu. Çok güzel mesajları olan, derdi olan bir film çektiğimize inanıyorum. Umarım izleyenler de bizimle aynı hisleri paylaşır” dedi.

Aslı Tandoğan, konuşmasında şunları söyledi: “Ben öncelikle yapımcımıza teşekkür etmek istiyorum, kanayan yaramız kadına şiddeti ele alan bu güzel filmi hayata geçirdiği için. Çok güzel bir film çektik.”

Merve Çağıran, “Ben bu filmin kadınları cesaret etmeye yönlendirebileceğini düşünüyorum. Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Güzel bir iş yaptık” ifadelerini kullandı. Elifcan Ongurlar da “Çok anlamlı bir iş yaptığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

BİLHASSA ERKEKLER İZLEMELİ

Filmin oyuncularından Halil İbrahim Yılmaz, filmi erkeklere tavsiye etti:

Filmimizin adı ‘Kadınlara Mahsus’ ama bilhassa erkeklerin izleyip kendilerine anlam çıkarmaları gerektiğini düşünüyorum.” Usta oyuncu Yurdaer Okur da şöyle konuştu: “Genelde erkeklere mahsus filmleriyle tanınan Serdar Akar’ın kadınlara mahsus yaptığı bu filmde oynamaktan ötürü çok mutluyum. Bana ‘Serdar Akar çekiyor’ dediklerinde senaryoyu bile okumadan ‘evet’ dedim. Sonra senaryoyu okudum, hiç de pişman olmadım. Güzel bir yolculuğu olacağını düşünüyorum filmimizin. Herkesi bu filmi izlemeye davet ediyorum.”

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin