Kadir Doğulu ve Ceren Moray "Yalancı" dizisiyle görüşüyor!

Yeni dizi Yalancı'nın kadrosunda kimler var?

Merve Mutlu
04 Mart 2021 - 12:31
Gündem

Süreç Film imzası ile Kanal D ekranları için yeni bir dizi hazırlığı başladı. Adının Yalancı olacağı duyurulan dizinin konusu, oyuncuları ve türü merak uyandırıyor.

21-03/04/kadir-doguu.jpg

Küçük Sırlar dizisinde gösterdiği performansla yıldızı parlayan ve Pis Yedili, Fatih Harbiye, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Bana Sevmeyi Anlat, Babamın Günahları, Vuslat gibi dizilerde başarıyla boy gösteren oyuncu Kadir Doğulu'nun adı, yeni dizi projesi Yalancı'nın başrolü için geçiyor. Oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. Başrolde adı geçen ve görüşülen diğer bir oyuncu da Serseri Aşıklar, Dayı, Nefes Nefese, Doktorlar, Kavak Yelleri, İşler Güçler, O Hayat Benim, Avlu ve Öğretmen dizilerinde başarıyla rol alan Ceren Moray oldu. 

21-03/04/ceren-moray.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin