Kadir Doğulu Vuslat dizisinin yeni sezon açıklamasıyla merak uyandırdı!

Sevilen oyuncu Kadir Doğulu katıldığı etkinlikte, başrolde yer aldığı Vuslat dizisi ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti!

Nurşah
25 Haziran 2019 - 15:01
Gündem

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisinde başrolde yer alan Kadir Doğulu, katıldığı bir etkinlik sırasında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı! Başarılı isim, dizisi ile ilgili meraklandıran açıklamalarda da bulundu!

19-06/25/kadir-dogulu-vuslat-yeni-sezon-1561462961.jpg

Kadir Doğulu'dan Vuslat açıklaması!

Başarılı oyuncu Kadir Doğulu Tohum Otizm Vakfı tarafından düzenlenen bir etkinlik ile kamera karşısına geçti... UçankuşTv'de yer alan habere göre; Givin adlı uygulama üzerinden yapılacak destek kampanyası için Muhteşem Yüzyıl'da kullandığı kılıç da dahil olmak üzere pek çok eşyasını bağışlayan Doğulu, bu proje ile ilgili olarak :

Muhteşem Yüzyıl’da talim kılıcı olarak kullandığım kılıcım var. 2 tane var. Bir tanesini verdim. Benim için paha biçilemez. Çünkü çok şey öğrendim buradan. Umarım birisi gelir bu değeri anlar ve alır.

19-06/25/kadir-dogulu-vuslat-dizi-yeni-sezon.jpg 

Kadir Doğulu, sakallarının uzamış hali ile ilgili yorum yapan muhabire verdiği şu yanıtla Vuslat dizisi hayranlarını heyecanlandırdı:

Çünkü senaryoda bir belirsizlik var. Tüyo vereyim. Nereye gideceği belli değil konunun. Saça sakala dokunma dediler. Biz de dokunmuyoruz...

Büyük bir merakla beklenen Vuslat dizisi yeni bölümleri ile yeni sezonda TRT 1 ekranlarında izleyici karşısında olmaya devam edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin