Kadir İnanır Çukur dizisinde mi oynayacak?

Kadir İnanır fenomen diziye katılacak mı?

Merve Mutlu
28 Eylül 2020 - 16:40
Gündem

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur 4. sezonuyla ekran macerasına başarıyla devam ediyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı, Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri son sezonda kadrosuna dahil eden diziye İrem Sak, Mustafa Avkıran gibi isimler de katılmıştı.

20-09/28/ukur.jpg

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen fenomen dizi, hikayeye dahil olan Erdenet ailesinin de kattığı heyecanla yoluna tam gaz devam ederken, usta oyuncu Kadir İnanır'ın da diziye dahil olacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 

Kadir İnanır Çukur dizisinde mi oynayacak?

20-09/28/kadr-inanir-cukur.jpg

İnanır "Böyle bir teklif yok. Olsa bile bütün jeneriğin değişmesi gerek. Benim rol alacağım proje mutlaka toplumsal meselelere değinmeli ve mesaj vermeli" sözleri ile iddiaları reddederken sosyal medya hesabından da haberin yanlış olduğunu duyurdu. 

20-09/28/inanir.png

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin