Kadir İnanır ekranlara Ali Ekber Cevahir dizisiyle dönüyor

Uzun süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu Kadir İnanır'ın ekranlara yeni bir diziyle döneceği duyuruldu. Dizinin detayları haberimizde!

Sayısız filmde başarıyla oynamış Yeşilcamın usta ismi Kadir İnanır'dan hayranlarına müjdeli haber geldi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kadir İnanır'ın yeni bir dizi için anlaştığı duyuruldu.

17-03/29/ka2.jpg

Yeşicamın usta oyuncularından Kadir İnanır en son 2011 yılında ekrana gelen İzmir Çetesi dizisiyle ekranlara veda etmiş. 6 yıl boyunca dizi setlerinden uzak durmayı tercih eden üstad, gelen tüm teklifleri reddediyordu. Ancak eski dostu ve yapım şirketi Gold Film'in sahibi olan Faruk Turgut'un dizi teklifini kıramadı ve sevenlerine müydeli haberi verdi.

17-03/29/g5.jpg

Başrolünde usta oyuncu Kadir İnanır’ın yer alacağı dizinin ismi ise Ali Ekber Cevahir olarak açıklandı.

Dizinin senaristliğini Esen Ali Bilen, Emre Erkan ve Ece Umay Mit üstlenirken, Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin adının Ali Ekber Cevahir olacağı da açıklandı.

17-03/29/ka1.jpg

Dizinin Konusu

Usta oyuncu Kadir İnanır, Galatalı Eşref karakterine hayat verecek. Galatalı Eşref üç kızı olan bir aile babası olup, çevresinde ve  mahallesinde yaşanan çatışmaları konu alacak. Ali Ekber Cevahir dizisinin çekimlerine Temmuz’da  başlanacağı ve oyuncu kadrosu için arayışların devam ettiği duyuruldu.

Dizi hakkında bilgiler elimize ulaştılça güncellenecektir. Sitemizi takip etmeye devam edin...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin