Kalbimdeki Deniz 17. bölüm fragmanında Mirat'ın geçmişi

Fox ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kalbimdeki Deniz'in yarın akşam yayınlanacak 17.bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
16 Şubat 2017 - 23:28
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kalbimdeki Deniz'in yarın akşam yayınlanacak 17.bölüm fragmanı yayınlandı.

Cumartesi akşamlarının popüler dizilerinden biri olan Kalbimdeki Deniz'in geçen hafta yayınlanan 16. bölümde ilginç gelişmeler yaşandı. Zor günler geçiren Ece'nin yaşadıkları izleyicileri duygusal anlar yaşattı. Ayrıca Deniz Mirat’ın eskiden hapisahnede yatmış eski bir suçlu olduğunu öğrendi ve Mirat'a karşı soğuk davranmaya çalıştı. Bu sırada hiçbir şeyden habersiz Mirat, Deniz'in kendisine neden böyle davrandığını merak ediyordu.

17-02/16/kal.jpg

Dizinin yarın akşam yayınlanacak 17. bölüm fragmanına göre Deniz, ailesini de alarak Mirat'in evinden ayrılma kararı alıyor. Mirat ise geçmişinde gerçekleşen olayı anlatmadığı için üzüliyor ve Deniz'in geri dönmesini istiyor.

Deniz ile Mirat'ı ayırmak için yeni bir plan yapan Hülya ise Orhan ile Deniz'i yakınlaştırmak istiyor. Fakat Deniz'i öpmeye çalışan Orhan beklemediği sert bir tepki ile karşılaşacak.

Her bölümde farklı bir heyecan ev sahipliği yapan dizi Kalbimdeki Deniz cumartesi akşamı saat 20:00'de Fox ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.



Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin