Kalbimin Sultanı bu akşam yok mu? Final bölümü ne zaman?

Kalbimin Sultanı bu akşam yok mu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Final ne zaman?

Nurşah
01 Ağustos 2018 - 11:51
Yeni Bölüm

Kalbimin Sultanı bu akşam neden yok? Star Tv ekranlarının sevilen tarihi konulu romantik komedi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 8. bölümde ekranlara veda edecek olan dizinini finali ne zaman? Detaylar haberimizde!

18-08/01/kalbimin-sultani-final-mi-yapiyor-sevilen-dizi-ne-zaman-bitecek.jpg

Kalbimin Sultanı bu akşam yok mu?

13 Haziran tarihinde yayınlanan ilk bölümünün ardından her çarşamba günü yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam eden Kalbimin Sultanı bu akşam yayınlanmayacak... Onun yerine izleyiciler, Star Tv ekranlarının başrollerinde Uğur Yücel ve Melisa Şenolsun'un yer aldığı yeni dizisi Nefes Nefese ile tanışacaklar. Yayın akışında yapılan bu değişiklik ile birlikte Kalbimin Sultanı final bölümü önümüzdeki haftaya ertelenmiş oldu...

Kalbimin Sultanı final ne zaman?

Sevilen dizi ekrana gelecek olan 8. bölüm ile birlikte final yaparak izleyicilerine veda edecek. Kendi yayın gününe Nefes Nefese adlı yeni dizinin getirilmesi sebebi ile, Kalbimin Sultanı'nın da final günü önümüzdeki hafta pazartesi gününe ertelenmiş oldu. Dizi, 6 Ağustos saat 20.00'de yayınlanacak olan yeni bölümü ile ekranlara veda edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin