Kalk Gidelim ve Elimi Bırakma oyuncuları yılbaşı akşamında TRT 1 ekranlarında olacak!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizileri Elimi Bırakma ve Kalk Gidelim Aileler Yarışıyor programı ile yılbaşı akşamında izleyicileri karşısında olacak!

Nurşah
28 Aralık 2018 - 14:03
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarının sevilen yarışma programı Aileler Yarışıyor yeni yıl akşamında da izleyici karşısında olacak! Eğlence dolu programda TRT'in sevilen dizileri Kalk Gidelim ve Elimi Bırakma oyuncuları yarışacak! 

18-12/28/aileleler-yarisiyor-yilbasi.jpg 

Elimi Bırakma ve Kalk Gidelim oyuncuları yeni yılda evlerimize konuk olacak!

Yeni yıl akşamı TRT 1 izleyicilerini oldukça keyifli dakikalar bekliyor. İlk olarak kanalın sevilen dizisi Ege'nin Hamsisi final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin final bölümünün ardından Ufuk Özkan'ın sunuculuğunu yaptığı Aileleler Yarışıyor adlı program ekrana gelecek!

18-12/28/aileleler-yarisiyor-kalk-gidelim.jpg

Aileler Yarışıyor 31 Aralık 2018 özel konukları ise TRT 1 ekranlarının başarılı dizileri Kalk Gidelim ve Elimi Bırakma'nın oyuncuları olacak! Elimi Bırakma dizisinin başarılı iki başrol ismi Alina Boz ve Alp Navruz'a, Ebru Aykaç ve Emre Bey eşlik edecek! Kalk Gidelim dizisinden ise Mehtap Bayri, Erkan Sever, Alper Saylık ve Ayça Varlıer yarışmada yer alacak! Alişan ve Merve Özbey de şarkıları ile akşamı renklendirecek...

Yılbaşı akşamı düzenlenecek olan yarışmaların birincisi ise 50 bin TL'lik ödülü kazanacak! Kazanılan bu ödül ise Mehmetçik Vakfı için olacak. Aileler Yarışıyor yılbaşı özel programı 31 Aralık Pazartesi akşamı saatler 23.00'ü gösterdiğinde ekranlarda olacak!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin