Kalk Gidelim yılbaşı bölümüne ünlüler akın etti!

TRT1'in sevilen dizisi yılbaşı bölümünde 4 büyük sanatçıyı ağırlayacak.

Merve Mutlu
23 Aralık 2019 - 17:24
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim'in sürprizlerle dolu yılbaşı özel bölümünde birçok özel ve ünlü isim de yer alacak. 

19-12/23/kalk-gidelim.png

Sevilen oyuncu kadrosunda: Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, Andrey Polyanin, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, Ebuhan Tırtar Ve Bayazıt Gülercan gibi birçok başarılı ismin yer aldığı Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. 

Kalk Gidelim yılbaşı özel bölümündeki ünlüler dikkat çekiyor!

19-12/23/kalk-gidelim-irem-derici.png

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen TRT1 dizisi Kalk Gidelim, yılbaşı için özel bir bölüm çekiyor. Hande Yener, İrem Derici, İlyas Yalçıntaş ve Ümit Besen, Yeşilyurt Köyü’nde geçen dizinin hikayesinde eğlenceli sahnelerle yer aldılar ve hem oyunculuk hünerlerini gösterirken hem de şarkıları ile keyifli anlar yaşattılar. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin