Kan Çiçekleri oyuncularından peş peşe suç duyurusu açıklaması geldi

Sevilen dizi Kan Çiçekleri’nin Dilan’ı Yağmur Yüksel, kendisi hakkında yapılan hakaret içerikli paylaşımlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. Rol arkadaşı Barış Baktaş'tan da benzer bir açıklama geldi. Kan Çiçekleri Baran kimdir? Kan Çiçekleri Dilan kimdir? Yağmur Yüksel kimdir? Barış Baktaş kimdir?

Kanal 7 ekranlarında seyirciyle buluşan Kan Çiçekleri dizisinde Dilan karakterini canlandıran Yağmur Yüksel'in ardından Baran karakterine hayat veren Barış Baktaş da kendisine yönelik çirkin paylaşımlar yapan hesaplarla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

Yağmur Yüksel geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Son zamanlarda şahsıma yönelik sadece basit bir şekilde hakaret olarak nitelendirilemeyecek söylem ve sözlere hayretle, üzülerek şahit olmaktayım. Bu süreçte kalplerin ne kadar kötüleşebileceğini gördükçe yüzümü iyi kalplere ve sevenlerime çevirdiğimi bilmenizi isterim.

Bununla beraber tüm bu hakaretlere karşı avukatım Volkan Alkılıç aracılığıyla Cumhuriyet Başsavcılığı ve mahkemelerimiz nezdinde hukuki girişimlerimizi başlattığımızı; tüm bu yapılanların Türk yargımız nezdinde cezasız kalmayacağına inancımla kamuoyuna saygıyla sunarım."

Barış Baktaş ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sosyal medya üzerinden özel hayatıma ve kişiliğime karşı yapılan tüm olumsuz söz ve eylemlere karşı, mesleğimin bir gerekliliği görerek, bugüne kadar sessiz kalmayı tercih ettim. Ancak sosyal medyayı kirleten, suç teşkil eden eylemlerine ısrarla devam eden bazı kişiler hakkında hukuk kurallarının işletilmesinin bir zorunluluk haline geldiğini üzülerek görmekteyim.

Durum böyleyken bile gülümsemeye devam etmemizi sağlayan iyi kalpli, sevgisini yüreğimizde hissettiğimiz ve yüreğimizde olan siz sevenlerime, destekçilerime borçlu olduğumuzu göstermek adına da sosyal medyanın suç ortamı olmaktan arındırılması ve suç işleyenlerin eylemlerinin cezasız kalmaması için tüm yasal haklarımı kullanma kararı aldığımı, bu hususta kıymetli hukuk danışmanlarım ve ekibinin gereğini yerine getireceğine inancım tamdır. Saygı ve sevgilerimle."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin