Kanal D dizileri yurt dışında rağbet görmeye devam ediyor

Daha önce Kanal D ekranlarında yayılan diziler ve hala yayın hayatına devam eden bir dizi, yurt dışında sevenleriyle buluşmaya devam edecek. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
01 Şubat 2017 - 21:36
Magazin

Türkiye'nin en büyük kanallarından biri olan Kanal D yayınladığı dizilerle hem Türkiye'de hem de yurt dışında ilgi çekmeye devam ediyor. Şili'de yayın hayatına devam eden büyük televizyon kanallarından Mega, Kanal D'nin üç dizisinin yayın lisansı için anlaşmaya yaptı.

17-02/01/-1485977853.jpg

İlk yayınıyla Şili ekranlarında oldukça sevilen Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi "Fatmagul" olarak yayın hayatına başladı. İlk bölümüyle büyük ilgi uyandıran Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinden sonra, Türkiye'de hala gösterime devam eden Kurtuluş savaşını konu alan Vatanım Sensin dizisini Wounded Love adıyla ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi Time goes By adıyla yayınlamaya başlayacak.

17-02/01/w.png

Kanal D daha önce Mega kanalıyla Elveda Derken (Bidding Farewell), Güneşi Beklerken (Waiting for the Sun), Yaprak Dökümü (Leaf Cast), AŞK (Love) gibi bir çok popüler dizi için de anlaşma imzalamıştı. Yapılan anlaşmalardan memnun kalan sadece Şili kanalı değil. Kanal D'nin Uluslararası Satışlar Sorumlusu Kerim Emrah Turna'nın yaptığı açıklamaya göre Vatanım Sensin dizisinin Arjantin, Peru, Uruguay, Makedonya, Hırvatistan, Romanya, Macaristan, Moldova ve Polonya'da yayınlanacağı duyuruldu. Vatanım Sensin ayrıca bazı Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkeleri de dahil tüm dünya da hak ettiği şöhrete kavuşacağa benziyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin