Cesur Yürek'de yönetmen değişikliği

Show TV ekranlarında perşembe akşamları fırtına gibi esen Cesur Yürek dizisi yönetmenini değiştirme kararı aldı.

Sibel Karagöl
01 Şubat 2017 - 20:44
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarında perşembe akşamları fırtına gibi esen Cesur Yürek dizisi yönetmenini değiştirme kararı aldı.

Bir zamanlar ekranların fenomen dizisi olan ve milyonların beğenisini kazanan Kurtlar Vadisi dizisinin ekibinden Cüneyt Aysan'ın desteğiyle Kurtlar Vadisi dizinin klasikleşmiş gün ve saatinde yayınlanacak benzer bir yapım ortaya çıkmıştı.

17-02/01/ob.jpg

Fark Film'in imzası olan Cesur Yürek'in yönetmenlik koltuğunda 13. bölümüne kadar Kudret Sabancı oturmaktadı. Yine bol aksiyon sahnelerin yer aldığı gerilim dolu Vadi dizisin eski yönetmeni olan Sabancı Aşk ve Ceza, Binbir Gece, Bugünün Saraylısı gibi bir çok önemli dizide yer almıştı.

Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Rüveyda Öksüz'ün baş rollerimi paylaştığı Cesur Yürek dizisi yapımcılarının aldığı karar ile 14. bölümden itibaren dizinin yönetmenlik koltuğu için Emre Kabakuşak ile anlaştı. Sakarya Fırat, Böyle Bitmesin, Baba Candır ve Oyunbozan gibi bir çok çeken Emre KabakuşakCesur Yürek'in yönetmeni olarak göreceğiz.

17-02/01/mere.jpg

 

Senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur'un yazdığı Cesur Yürek, Ömer Korkmaz'ın ailesi ve arkadaşları için verdiği büyük mücadeleyi konu alıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin