Kanal D'den iddialı bir dizi daha geliyor! Masal Çiçeği ne zaman yayınlanacak?

Kanal D iddialı yapımlara kapısını açmaya devam ediyor. Masal Çiçeği dizisini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan Kanal D, Bülent Turgut'un kurucusu olduğu T Company şirketiyle el sıkıştı.

Merve Mutlu
07 Kasım 2018 - 15:37
Magazin

Kanal D, iddialı yapımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Masal Çiçeği dizisini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan Kanal D, Bülent Turgut'un kurucusu olduğu T Company şirketiyle el sıkıştı.

18-11/07/masal-cicegi-1541595067.jpg

Daha önce 'Filinta' ve 'Oyunbozan' gibi özel projelerde de imzası olan Altuğ Küçük'ün kaleme aldığı dizi Masal Çiçeği dizisinin yönetmenliği ise Skala ve Native medya çatı şirketi BrandCom grubuna bağlı olan T Company tarafından; Vizontele, G.O.R.A, Aşk Tesadüfleri Sever, Sınav gibi birçok unutulmaz projeyi çeken Ömer Faruk Sorak üstleniyor. 

Cast çalışmları devam eden "Masal Çiçeği"nin, Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; şubat ayı gibi seyirciyle buluşması planlanıyor. Daha fazla için sitemizi takip edebilirsiniz. 

Ömer Faruk Sorak kimdir?

18-11/07/mer-faruk-sorak-1541595520.jpg

27 Nisan 1964 doğumlu yönetmen, 1986 yılında Ankara Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu'nu bitirdi. 1987-1995 yılları arasında TRT'de kameraman olarak çalıştı. Asıl çıkışını 2000 yılında Vizontele filmiyle yaptı. 1998 yılında Böcek Yapım Şirketi'ni kuran Sorak, reklam filmleri ve klip çekimleri yapmaya başladı. G.O.R.A , Vizontele, Aşk Tesadüfleri Sever gibi birçok yapımın yönetmenliğini yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin