Korkmaya hazır mısınız? Bir DC Vertigo çizgi romanı daha dizi oluyor: Survivors' Club

Lucifer, iZombie ve Preacher'ın ardından bir DC Comics Vertigo çizgi romanı daha dizi oluyor. Survivors' Club dizisinin konusu ne?

Son dönemde çizgi roman uyarlaması dizilere ağırlık veren The CW kanalı DC Comics'in yan kuruluşu olan ve yetişkinlere yönelik çizgi romanlar üreten Vertigo Comics'in "Survivors' Club" çizgi romanının dizi versiyonu için düğmeye bastı.

2015 senesinde Lauren Beukes, Dale Halverson, Ryan Kelly üçlüsünün elinden çıkan ve "80'lerin korku filmleri gerçek olsaydı ne olurdu?" sorusunun cevabını veren bir eser olarak nitelendirilen çizgi romanın dizi uyarlamasının senaryosunu Jared Frieder (Sweet/Vicious) kaleme alıyor.

18-11/07/survivors-club-the-cw.jpg

"SURVIVORS' CLUB" DİZİSİNİN KONUSU

Hikayesi korku serisi canavarları ve karanlık güçlerinin gerçek olduğu bir dünyada geçen Survivors' Club'ta ikizler Jason ve Jennifer çocukluk dönemlerinde bir şeytan girmesi vakasından güçlükle kurtulmuşlardır. Ancak korkunç bir deneyim yaşayan sadece kendileri değildir.

Kardeşler, on yıl sonra yeni bir şeytani güç uyandığında ölümden dönen ve kabus hikayelerinin bir şekilde bağlantılı olduğunu fark ettikleri diğer gençlerle birlikte kendilerine musallat olan canavar ve kötü güçlerle savaşmaya hazırdırlar.

18-11/07/survivors-club-cizgi-romani.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Warner Bros. TV yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcılığını Frieder ve Len Goldstein (Hart of Dixie) ikilisi üstleniyor.

DC VERTIGO DİZİLERİ HANGİLERİ?

Bu proje resmi dizi onayını alabilirse, yine The CW kanalında ekranlara gelen ve final sezonuna hazırlanan iZombie, Netflix'e transfer olan Lucifer ile AMC'nin Preacher dizilerinin ardından bir başka Vertigo uyarlaması olarak izleyiciyle buluşmuş olacak.

Karanlık ve sıradışı bir hikayeye sahip olan Survivors' Club dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin