Kanal D'den yeni uyarlama! Çok sevilen o dizinin Türk versiyonu geliyor...

Kanal D, yine bir Amerikan yapım uyarlama dizisiyle seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor! Hangi yabancı dizinin Türk versiyonu çekiliyor? Royal Pains'in Türk versiyonu mu çekiliyor? Uyarlanan dizinin adı ne? Royal Pains konusu ne? Kaç sezon? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Üç Kız Kardeşler, Yargı, Camdaki Kız ve Kraliçe gibi çok izlenen dizilerin yayın kanalı Kanal D, bir uyarlama dizi daha için kolları sıvadı. Peki oyuncu kadrosunda kimler yer alacak? Kanal D'nin yeni dizisinin adı ne? İşte o merak edilen soruların detayları...

23-05/03/royal-pains.jpg

Amerikan yapımı komedi-drama türünde televizyon dizisi Royal Pains, 2019'da yayınlanmaya başlamış ve 7 sezon boyuncu Amerikan halkının kalbine taht kurmuştu. Sıra Türk halkına geldi! Türk versiyonuyla tekrardan çekilmesi planlanan o popüler dizi için Kanal D, cast çalışmalarına başladı...

23-05/03/01-david-giesbrecht.jpg

ROYAL PAİNS KONUSU NE? TÜRK ADI NE OLACAK? NE ZAMAN YAYINLANMAYA BAŞLAYACAK?

Türk adının ve yayın tarihinin henüz belirlenmediği dizi Royal Pains; başarılı cerrah Hank Lawson gözetimindeki hastanın ölmesi sonucu, New York'ta bir hastanedeki işinden olan ve bunun üzerine erkek kardeşi ile birlikte şehirden kaçıp Hamptons kasabasına yerleşen, sonrasında ise birdenbire kendisini buradaki zenginlerin özel çağrılarına yanıt veren özel doktor olmasını konu alıyor.

23-05/03/image.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin