Kanal D'nin yeni dizisi 'Fatih'in kadrosuna üç güzel oyuncu!

Fatih'i Mehmet Akif Alakurt’un canlandırdığı dizide Seda Akman ‘Gülbahar Hatun’, Gamze Özçelik ‘Çiçek Hatun’, Aslı Tandoğan ‘Dilyar’, Teoman Kumbaracıbaşı ‘Vlad’ rolleriyle seyirci karşısına çıkacak.

resim yok
22 Haziran 2013 - 12:01
Magazin

Kanal D'nin yeni dizisi “Fatih”in oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.

 

İşte o isimler!


Fatih’i Mehmet Akif Alakurt’un canlandırdığı dizide Seda Akman ‘Gülbahar Hatun’, Gamze Özçelik ‘Çiçek Hatun’, Aslı Tandoğan ‘Dilyar’, Teoman Kumbaracıbaşı ‘Vlad’ rolleriyle seyirci karşısına çıkacak.

 

Çekimler yakında başlıyor


Dizinin çekimleri, önceki gün başlayacaktı. Ancak Züleyha karakterini canlandıracak oyuncu henüz kesinleşmediği için çekimler ileri bir tarihe ertelendi.

İlk olarak Show TV'de yayınlanacağı açıklanan fakat kanalın para sıkıntısı nedeniyle ertelenen dizi, Kanal D ekranlarında yayılanacak.

İlk başlarda sinema filmindeki gibi dizide de Fatih Sultan Mehmet'i Devrim Evin'in canlandıracağı açıklanmıştı. Medyapım, sonrasında oyuncu kadrosunda değişikliğe giderek başrolü ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt'a vermişti.

Adanalı ve Reis dizilerinde rol alan Alakurt, Fatih karakteri için sakallarını uzattı.

Akman'ın kariyeri

Liseden sonraki 4 yılını Ankara'da geçirdi. 1997 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi'nde diksiyon ve oyunculuk üzerine üç aylık bir kurs gördükten sonra aynı yıl Kanal 6’da Jetset adında bir TV programı sundu. Ankara'da yaşadığı dönemde 1998'de Miss Palmolive seçildi. Daha sonra aynı yıl 23 ülke güzelinin katıldığı Miss Intercontinental yarışmasında dördüncü oldu. 1999'da Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel seçildi.

1999 yılında İstanbul'a yerleşti. 2000-2004 yılları arasında Number One ve Dream TV’de farklı programlarda sunuculuk yaptı. 2003 yılından beri TV dizilerinde oyunculuk yapmaya devam eden Seda Akman, ilk olarak atv'de yayınlanan Ölümsüz Aşk adlı dizide rol aldı. Oynadığı diziler arasında Bir İstanbul Masalı, Kanlı Düğün, Emret Komutanım, Annem, Mükemmel Çift ve Behzat Ç. yer almaktadır. Son olarak Eve Düşen Yıldırım ve Tozlu Yollar dizilerinin kadrosunda yer aldı.
[reklam]
Özçelik'in kariyeri

Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.

2005 yılı içinde cep telefonu kamerası ile gizlice çekilen görüntüleri nedeniyle yıl içinde Google Türkiye'de en çok aranan isim olmuştur. Bu görüntülerin tecavüz olduğu adlî tıp tarafından kanıtlanmış ve zanlı Gökhan Demirkol 10 yıl hapis istemiyle yargılanmıştır. Mahkeme sonucunda 8 yıllık hapis cezasına mahkûm olmuştur. Bu günlerinde 'Seni Seviyorum' isimli tiyatro oyununda oynamıştır. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırmıştır. Buzda Dans, Popstar, Türkstar, Ben Burdan Atlarım gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlenmiş ve birçok özel gecenin sunumunu yapmıştır.

Tandoğan'ın kariyeri

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı arp bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında "Gülüm" adlı dizisiyle oyunculuğa başladı.2005 yılında ilgiyle izlenen "Aşka Sürgün" dizisinde 'Dilan Şahvar' karekteriyle yıldızı parladı. 2007 yılında "Kabadayı" adlı sinema filminde Kenan İmirzalıoğlu ile başrol paylaştı. Ayrıca Dudaktan Kalbe'de Kınalı Yapıncak Lamia rolünü almıştır.

Star TV'de yayınlanan Behzat Ç. adlı dizide oynamıştır. Daha sonra Fox TV'de yayınlanan Zehirli Sarmaşık dizisinde başrol oynamıştır. Leyla ile Mecnun dizisinde ise konuk oyuncu olarak "Bizans Prensesi Elenor" karakterini canlandırmıştır.
 

 

ALAKURT, YENİ DİZİSİNE SIKI HAZIRLANIYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin