Yalan Dünya'nın sezon finalinde sürprizler!

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yalan Dünya' Pazartesi akşamı sürpriz isimlerle sezon finali yapacak.

resim yok
22 Haziran 2013 - 12:25
Magazin

Kanal D'nin sevilen dizisi ‘Yalan Dünya’ Pazartesi akşamı sürpriz isimlerle sezon finali yapacak.

 

Sürprizlere hazır olun!


Tiyatro oyuncusu Cihat Tamer, Gupse Özay’ın (Nurhayat) merakla beklenen babası Yıldırım Bey olarak ekrana gelecek.

 

Model grubu...


Ayrıca Model Grubu da ‘Yalan Kafe’de sahneye çıkıp sevilen şarkılarını seslendirecek.

 

Şaşırtan gelişmeler

Final bölümünde, Nurhayat’ın merakla beklenen babası Yıldırım Bey, aniden ortaya çıkar.

Yıldırım Bey, Rıza’nın (Beyazıt Öztürk) nikah vakti tekrar ortadan kaybolarak yeni bir skandala imza atmasını engellemek için tüm önlemleri alır.

Rıza gecikmeli de olsa nikâhına yetişir. Ancak bu kez, aileleri ve davetlileri bambaşka bir sürpriz bekler.

İşte sezon finalinin kısa özeti:

Nurhayat ve Rıza’nın düğünü gelip çatmıştır. Bu kez işi sağlama almak isteyen Nurhayat’ın babası Yıldırım Bey gelmiştir. Üstelik düğün mekanını seçmeyi de bizzat müstakbel kayınpeder üstlenmiştir. Fakat yanlış bir ilan, onun yolunu Zerrinler’in pavyonuna düşürür. Karşısındakinin kim olduğunu bilmeyen Zerrin, önce onunla dalga geçer, sonra da hafif yollu asılır.

Gülistan’dan boşanmak istemeyen Selahattin, hala bir umut kendini affettirmenin yollarını arar. Tülay ise bir an önce evlenmeleri için sürekli onu sıkıştırmaktadır. Emir ve Deniz de belli etmeseler de bir aksilik çıkıp, düğünün iptal olmasını beklemektedirler.
[reklam]
Selahattin ile Gülistan’ın aralarının iyi olmadığı anlayan Vasfiye bu fırsatı kaçırmaz ve Gülistan’a gizlice memleketten eski tanıdığı Zeynel ile bir randevu ayarlar. Gülistan herkesten gizli bu buluşmaya gider. Rıza ise düğünden önce Deniz ile konuşmak ister.

Açılay ise büyük bunalımdadır. Dizinden ayrıldığından beri hiç teklif gelmemektedir. Bir de bu yetmezmiş gibi Cihangir’de ünlü Alman yönetmen Henke’nin filminde oynayacağı dedikoduları çıkar.

Nurhayat ile konuşup babasının pavyon macerasını öğrenen Zerrin şoktadır. Düğüne gitmezse Bünyamin ona küsecek, giderse Yıldırım onun kim olduğunu anlayacaktır. Düğünde Selahattin ile ayrılacaklarını Orçun’a söylemeye karar veren Gülistan, yaptığı beklenmedik açıklama ile herkesi şaşırtır.

Nikah saati geldiği halde Rıza ortalarda yoktur. Gecikmeli de olsa Rıza nikaha yetişirken bu kez de gelin ortalarda yoktur.

 

 

YALAN DÜNYA 56. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

GÖZDE FİDAN'IN OYUNCULUK SERÜVENİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin