Kanal D'nin yeni dizisi Hıçkırık yakında ekranlara geliyor!

"Hıçkırık" adlı romandan uyarlanacak Kanal D'nin yeni dizisi Hıçkırık yakında ekranlara geliyor. Başrollerinde Sezgi Sena Akay ve Barış Arda Hacıoğlu'nun yer alacağı dizi hafta içi her gün seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Berfu Gürle
01 Aralık 2017 - 15:15
Gündem

Kerime Nadir'in romanında uyarlama olarak ekranlara geleceği açıklanan Kanal D'nin yeni dizisi Hıçkırık yakında ekranlara geliyor. Dizi günlük dizi olarak hafta içi her gün Kanal D'de!

Dizinin yapımını Birsel Film, yapımcılığını Sevgi Birsel ve Sinan Akad paylaşırken yönetmen koltuğunda ise Fırat Gürsoy var. Dizi Hıçkırık romanından uyarlama olarak ekrana geliyor ve romanın senaryo düzenlemesini Redife Zerener ve Gökhan Korkusuz yapıyor.

Hıçıkırık dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri

Dizinin başrollerinde Sezgi Sena Akay (Nalan), Barış Arda Hacıoğlu (Kenan) ve Selçuk Özer (Azmi) yer alırken usta oyuncu Nurseli İdiz (Perihan), Meltem Pamirtan (Vesime), Kemal Okan Özkan (İlhami), Emre İğdemir (Engin), Erdoğan Aydemir (Kutsi), Tuğçe Baltalı (Hayat), Ceylan Yılmaz (Aslı) , Sibel Aytan (Selin), Özge Akdeniz (Gonca), Emin Gümüşkaya (Remzi), Rukiye Sarıdemir (Cemile), Kübra Akın (Gülüm), Anıl Kerimoğlu (Sinan) ve Tevfik Aygün Hiçyılmaz (Burhan) yer alacak.

17-12/01/kanal-dnin-yeni-dizisi-hickirik-yakinda-ekranlara-geliyor-1512130336.jpg

Hıçkırık konusu

Kenan ile Nalan'ın engeller ile dolu aşk hikayesi anlatılıyor. Kenan çocuk yaşta hem öksüz hem de yetim kalır. Yetimhanede geçirdiği acı dolu geçmişin ardından İstanbul’un en zengin işadamlarından Azmi Karaoğlu Kenan'ı bulur. Azmi Bey, Kenan'ı koruyup kollar ve ona sahip çıkar. Yetimhanede yaşayan Kenan artık Azmi Bey'in konağında kalmaktadır. Kenan'ın hayatını değiştiren ise Azmi Bey'in kızı Nalan'dır. Nalan ile Kenan birlikte büyümüş ve birbirlerinin en yakın dostu olmuşlardır. Bu yakınlık aradan geçen 15 yıl sonra büyük bir aşka dönüşür.

Günümüze geldiklerinde 20'li yaşlarında olan Kenan ve Nalan birbirlerine büyük bir aşk duyar fakat bir türlü aşkı itiraf edecek cesareti kendilerinde bulamazlar. Kenan ve Nalan’ın hayatını ise son derece tehlikeli ve ürkütücü bir adam olan İlhami altüst eder.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin