Kanal D'nin yeni dizisi 'Küçük Ağa'yı tanıyalım! [Video]

Küçük Ağa için geri sayım başladı...

resim yok
15 Ocak 2014 - 16:00
Magazin

'Küçük Ağa' Kanal D'de başlıyor...

Başrollerini; Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi palaşacağı 'Küçük Ağa' dizisi yakında Kanal D'de ekranlarında başlıyor.


Yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Aysun Akyüz-Erol Özlevi'nin yaptıkları, senaryosunu da Ahmet Yurdakul-Ozan Yurdakul-Sinan Yurdakul'un kaleme aldıkları 'Küçük Ağa' komik ve eğlenceli hikayesi ile dikkat çekiyor.

 

HİKAYESİ

Dizinin konusu ise;

İstanbul'un görmüş geçirmiş varlıklı ailesinin kızı Sinem (Birce Akalay) ve Urfalı zengin bir ağanın oğlu Ali (Sarp Levendoğlu), 10 senelik evliliklerini bir anda bitirme kararı almışlardır. Sinem, özel bir hastanede nörolog uzman doktor olarak çalışmaktadır.

 

Güzel, zeki ve etrafında kendisinin fark etmediği bir ilgiye sahiptir. Ali de yakışıklı, zeki ve bir reklam ajansının mihenk taşıdır. Çok önemli projelere imza atmıştır. Anne ve babasının boşanma kararından çok etkilenen ve bin bir türlü yaramazlığı yapma potansiyeli yüksek olan 6 yaşında Mehmet Can (Emir Berke Zincidi), anne ve babasının ayrılmaması için elinden geleni yapar.

 

Evde, okulda ve mahallede onca yaramazlık, anne ve babasını tekrar bir araya getirmek için çare olmamıştır. Bu evlilikten pek de hoşnut olmayan, ayrı kültürlere ait aile büyüklerini işin içine karıştırır.

 

Küçük Ağa, temelde etrafındaki olumsuzlukları çocuk aklı ile çözmeye çalışan, günümüzde yaşanan aile ve çevre yaşantımızdaki değerlerin ne denli önemli olduğuna değinmeye çalışan, izleyiciye de kıssadan hisse sağlayan bir öykünün kahramanıdır.[reklam]

KÜNYE

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle:


Yapım : Erler Film
Yapımcı : Türker İnanoğlu
Yönetmen: Aysun Akyüz-Erol Özlevi
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Uygulayacı Yapımcı: Rezzan Diniz
Senaryo: Ahmet Yurdakul-Ozan Yurdakul-Sinan Yurdakul
Görüntü Yönetmeni: Durmuş Sorkut
Sanat Yönetmeni: Aylin Aday
Müzik: Aria
Jenerik Müziği: Aria
Oyuncular: Birce Akalay (Sinem), Sarp Levendoğlu (Ali),Zeki Alasya (Mehmet Ağa), Emir Berke Zincidi (Mehmet Can), Ruhsar Öcal (Nur Hanım), Hakan Bilgin (Maho), Banu Zorlu (Yeşim), Nazan Diper (Esma), Şükrü Türen (Adnan), Kayhan Yıldızoğlu (Burhan Dede), Cansın Özyosun (Arzu), Faik Ergin (Yusuf), Ozan Çobanoğlu (Bülent), Sinem Ergin (Deli Huriye), Remzi Evren (Ruşen),Halil Doğan (Amir Nusret), Yunus Çakıroğlu (Kapıcı Ramazan), Hilmi Özçelik (KOMŞU Mahmut).

 

FRAGMAN

 

KANAL D'NİN BİR DİZİSİ DAHA YAYINDAN KALDIRILDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin