Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu'ndan görkemli afiş! Dizi ne zaman ekrana gelecek?

Kanal D’nin, başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi Veda Mektubu'nun afişi yayınlandı. Peki Veda Mektubu ne zaman yayınlanacak? Veda Mektubu'nun konusu ne? Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Veda Mektubu dizisi nerede çekiliyor? Nurgül Yeşilçay kimdir? Selm Bayraktar kimdir? Rabia Soytürk kimdir? Emre Kıvılcım kimdir? Bennu Yıldırımlar kimdir?

Volkan Usta
03 Şubat 2023 - 08:30
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi “Veda Mektubu” ilk tanıtımıyla izleyicisinin karşısına çıktı. Kadrosu ve hikayesiyle televizyon ekranına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan dizinin yıldızlarla dolu afişi yayınlandı.

23-02/02/whatsapp-image-2023-02-02-at-173648.jpeg

'Veda Mektubu' dizisinin konusu ne?

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizide, yıllar önce bir mektup ile Alanur ve Ziya’nın ayrılan yolları çocukları yüzünden beklenmedik bir şekilde kesişir. Ve iki aile arasında genç aşıkların üzerinden nefes kesen bir hesaplaşma yaşanır.

23-01/27/fnddrcexeaaxo4v.jpg

'Veda Mektubu' oyuncu kadrosunda kimler var?

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturduğu hikayesini Gamestory’nin senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu’nun kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

23-01/27/fnddrchxwayiiqs.jpg

Kalplere dokunan hikayesi ve güçlü kadrosu ile Veda Mektubu yakında Kanal D’de…  

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin