resim yok
14 Kasım 2011 - 00:00

 

Başak Köklükaya, hamileliği sırasında yaşadıklarını Habertürk?e anlattı.
İşte Başak Köklükaya'nın açıklamaları:
 
Genelde her projenizin ardından ara verirdiniz ama yokluğunuzu hissetmezdik. Bu defa 2.5 yıl yok oldunuz. Biraz fazla olmadı mı?
 
Daha önce rol aldığım bir dizi dört senedir aralıksız tekrar ettiği için yokluğumu hissetmemiş olabilirsiniz. (Gülüyor) Ben genellikle bir dizim bittikten sonra ara veririm. Eşimin de iş durumu müsait olduğu için kendimizi yurtdışında bir yerde gezerken buluruz. Böylece hem kendimi hem de seyirciyi dinlendirmiş olurum. Sinema filmleri yaparım. 'Kül ve Ateş'in bitmesinin ardından da Amerika'ya gittik. Bir arkadaşımızın restoran açılışına katıldık. Ama ben orada hayatımın en büyük sürprizini aldım. Hamile olduğumu öğrendim.
 
Çok hızlı geçtiniz. Bu haberi nasıl aldınız?
 
Amerika'da İngilizce kursuna gidiyordum. Bir anda değişik bir ruh haline girdim. Devamlı ağlıyordum. O kadar mutsuzdum ki, sanki ömrümün son günlerini yaşıyor gibi hissediyordum. Eşim ne olduğuna anlam veremiyordu. Daha sonra göğüs bölgemde bir kitle fark ettim. Türkiye'deki doktorumu aradım. O da, "Sakın Amerika'da bir şey yapma ve hemen dön" dedi. Houston'daydık ve orada kanser konusunda çok deneyimli hastaneler vardı. Bir doktordan randevu aldık. O sırada Türkiye'deki doktorum aradı ve "Hemen gelme, bir süre bekleyelim" dedi. Daha sonra belirtiler değişmeye başladı, şüphelenip hamilelik testi yaptım ve sonuç pozitifti. Allah korusun, kanser mi oldum diye korkarken hamile olduğumu öğrendim. Hormon değişimleri nedeniyle kitle oluşabilirmiş. Ağlamalar hamileliktenmiş.
 
Peki, anne olmak istiyor muydunuz?
 
Hamile olduğumu öğrendiğimde önce şaşırdım, sonra korktum ve "Ben ne yapacağım" deyip ağlamaya başladım. Daha sonra farklı bir duyguya büründüm. Şimdi acaba bunun ötesi ne olur diye merak ediyorum. Şu an hissettiğim sevgiyle ilk doğduğunda hissettiğim arasında dağlar kadar fark var. Çığ gibi büyüyen bir sevgi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin