Kara Ağaç Destanı 1. bölümüyle bu akşam TRT'de başlıyor! Dizinin oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

TRT'nin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Kara Ağaç Destanı çok konuşulacak hikayesiyle izleyicinin karşısına çıkacak. Kara Ağaç Destanı dizisi oyuncuları kimlerdir? Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? Kara Ağaç Destanı 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Kara Ağaç Destanı dizisi hangi gün başlıyor? Kara Ağaç Destanı Celal Ağa kimdir? Olgun Şimşek kimdir? Kara Ağaç Destanı Ömer kimdir? Emre Kıvılcım kimdir? Kara Ağaç Destanı dizisi Sultan kimdir? Meltem Akçöl kimdir? Kara Ağaç Destanı dizisi Gülnaz kimdir? Merih Öztürk kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
23 Şubat 2024 - 09:59
Kültür Sanat

TRT 1’in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı ilk bölümüyle bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? Kara Ağaç Destanıoyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Kara Ağaç Destanı dizisi karakterleri kimler? Kim, kimdir? Sizler için derledik...

Celal Ağa (Olgun Şimşek): Hırslı ve sert mizaçlı bir adam olan Celal Ağa’nın tüm derdi toprakları ve kurduğu ağalık düzenidir. Geleneklerine ve sahip olduklarına sıkı sıkıya bağlıdır, dolayısıyla bunların hiçbirini kaybetmek istemez. Buna göz dikilmesi durumunda yapabileceklerinin bir sınırı yoktur.

Ömer (Emre Kıvılcım): Celal Ağa’nın tek oğlu olan Ömer cesur ve yiğit olduğu kadar adaletli ve merhametlidir. Kara Ağaç Ovası’nın bereketsiz topraklarını yaptığı çalışmalarla geliştirmiş ve bir cennete dönüştürmüştür. İşçilerin sevip saydığı herkesin ağa olmasını istediği kişidir.

Sultan (Meltem Akçöl): Osman Ağa’nın kızıdır. Kararlı, cesur ve hırslı bir kadın olan Sultan, annesi Raziye ile birlikte Kara Ağaç’tan sürülmüş, memleketine döneceği günün hayalini kurmuştur.

Asiye (Özlem Conker): Herkesten gizlediği büyük sırrın derin suçluluğunu ve acısını yaşamaktadır. Öyle zor günler geçirmiştir ki hayat neşesini kaybetmiştir. Gözü hep yollarda, köye gelen her yabancıda bir cevap aramaktadır.

Devranoğlu Latif Bey (Hakan Boyav): Devranoğulları bin yıldır Kara Ağaç topraklarında var olan köklü bir ailedir. Bu sebeple Latif Bey, Celal Ağa’yı içten içe küçümser. Tam bir strateji dehasıdır. Adımlarını temkinli ve derinden atar. Celal Ağa’nın aksine öfkesine yenilmeden hareket eder.

Gülnaz (Merih Öztürk): Devranoğlu Latif Bey’in büyük kızıdır. Oldukça güzel ve alımlı bir kızdır. Duygularına ket vurmaz. Ailesinin sıcak bakmayacağını tahmin etmesine rağmen Ömer’in en yakın arkadaşlarından biri olan Merdo’nun aşkına karşılık vermekten çekinmez.

Paşa Kadın (Ayten Uncuoğlu): Kara Ağaç’ın bilge kişisi ve şifacısıdır. Köylülerin ‘Paşatepe’ diye adlandırdığı tepedeki bir mağara oyuğunda yaşar. Celal Ağa’nın topraklarının içinde kendi mülkiyeti olan tek kişidir. Celal Ağa dahil herkesin çok büyük saygı duyduğu biridir.

Zeynep (Sevtap Özaltun): Çektiği onca acıya rağmen dimdik ayakta duran, akıllı ve güçlü bir kadın; Zeynep...

Naile (Gülçin Hatıhan): Hayat tecrübesi ve gün görmüşlüğüyle konağın da Kara Ağaç’ın da kara kutusu, Naile…

Hamido (Sekvan Serinkaya): Özünde iyi bir adam olsa da yaşadıkları sebebiyle eşkıyalığa itilmiş, intikam almak için fırsat kollayan bir adam, Hamido…

Merdo (Arman Uslu): Gözünü budaktan sakınmayan, mücadeleci, mert ve yiğit bir delikanlı; Merdo...

İlyas Kahya (Mehmet Güler): Celal Ağa’nın sadık çalışanı, her şeyin kontrol altında olmasını isteyen ciddi görünüşlü bir adam, İlyas Kahya…

Feyzo (Kenan Doğan Ciniviz): Samimi, içten ve kalbinde en ufak kötülük olmayan neşeli bir adam, Feyzo...

Kadri (Eray Ertüren): Sürekli farklı yollar deneyerek babasının gözüne girmeye çalışsa da başarılı olamadıkça hırçınlaşan bir genç adam, Kadri…

Kara Ağaç Destanı’ yen bölümüyle her Cuma saat 20.00’de TRT 1’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin