Kara Sevda dizisinin final bölümü detayları belli oldu

Star TV'nin sevilen dizisi Kara Sevda, ekranlara veda etmeye hazırlanırken, final bölümü ile ilgili detaylar gelmeye başladı.

Berfu Özlen
09 Mayıs 2017 - 16:36
Gündem

2 sezondur ekranlarda olan dizi Kara Sevda, yayın hayatına veda ediyor. Final tarihi belli olan dizinin veda bölümü ile ilgili detaylar geldi.

21 Haziran'da veda ediyor

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Zerrin Tekindor ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı yapım 74. bölümüyle 21 Haziran Çarşamba günü ekranlara veda edecek. 

Son bölümde neler oldu?

Kemal ile beraber Nihan'ın da tereddütsüz ölüme atılması, Emir'in tüm planlarını alt üst etti. Emir, sevdiği kadının peşinden alevlere daldı. Emir, Kemal'i kurtarmadan evden çıkmak istemeyen Nihan'ı zorla çıkarttı. Kemal ise alevlerin arasında tek başına kaldı. Öte yandan Leyla, ölümle pençeleşirken, Ayhan da intikam yemini etti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin