resim yok
02 Ağustos 2012 - 00:00

 

Yeni Karaoğlan filminde Serenay Sarıkaya ve Sinem Kobal’a teklif edilen ‘Bayır Gülü’ karakteri genç kuşağın öne çıkan yıldızlarından Müge Boz’un oldu. Filmin diğer kadın başrol oyuncusu ise Özlem Yıldız...
Suat Yalaz’ın yarattığı ünlü çizgi roman kahramanı “Karaoğlan”ın yeni filminin çekimleri 3 Ağustos’ta başlıyor. TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin oyuncu kadrosu netleşti. “Fetih 1453”ün gişede 6,5 milyon seyirciyle rekor kırmasının ardından harekete geçen TMC Film’in patronu Erol Avcı, Kudret Sabancı’nın yöneteceği film için genç kuşağın ünlü dizi yıldızlarına teklif götürdü. Peş peşe görüşülen Burak Özçivit, Çağatay Ulusoy ve İbrahim Çelikkol’la anlaşma sağlanamayınca Volkan Keskin filmin başrol oyuncusu oldu. Daha önce “Fetih 1453” filminde de Balaban karakterini canlandıran Keskin’e başrolde eşlik edecek olan kadın oyuncular da geçen günlerde belli oldu. Bayır Gülü karakteri için TMC Film Serenay Sarıkaya ve Sinem Kobal ile görüşmüştü. Ancak her iki yıldız da programları uymadığı için teklifi kabul etmedi. Yapım şirketi Şirin karakterini canlandırdığı “Leyla ile Mecnun”dan ayrıldığı için ağustos ayı takvimi uygun olan Müge Boz ile anlaştı. Boz geçen ay da “Bir Hikâyem Var” isimli filmde başrol oynamıştı.
 
Göktürk’te ders alıyorlar
“Karaoğlan”ın diğer kadın başrol oyuncusu ise ünlü sunucu Özlem Yıldız oldu. Yıldız, filmde tıpkı Bayır Gülü gibi Karaoğlan’a aşık bir kadını canlandıracak. Hazırlıkları uzun süredir devam eden filmde Camoka karakterini tıpkı Abdullah Oğuz’un 2002 yılında çektiği “Karaoğlan” dizisinde olduğu gibi yine Hasan Yalnızoğlu canlandıracak. Filmde Hakan Karahan, Karaoğlan’ın babasını oynayacak. Bu sezon “Survivor”da ikinci olan Yalnızoğlu, film ekibiyle Göktürk’te kılıç kullanma dersleri alıyor. Bütçesinin yaklaşık 7 milyon TL civarında olacağı tahmin edilen filmin en az 3 milyon seyirciyi sinemaya çekmesi bekleniyor. “Karaoğlan”, 1960 ve 1970’li yıllarda Kartal Tibet’in başrolünde film serisi olarak çekilmişti.
 
 
 
 
En güzel ‘Bayır Gülü’
Leyla ile Mecnun dizisinden ayrılan ve ağustos ayı takvimi uygun olan Müge Boz geçtiğimiz ay ‘Bir Hikâyem Var’ adlı filmde rol almıştı. Müge Boz, Karaoğlan filminde ‘Bayır Gülü’ rolünü canlandıracak.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin