Kardeş Çocukları nerede çekiliyor?

Mehmet Aslantuğ'un merakla beklenen yeni dizisi Kardeş Çocukları nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Nurşah
27 Ocak 2019 - 13:34
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının yeni dizisinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç gibi sevilen ve başarılı isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosu ile göz dolduran ve dikkatleri üzerine çeken dizinin çekim yeri de oldukça merak ediliyor. Kardeş Çocukları nerede çekiliyor?

19-01/24/kardes-cocuklari-dizi-nerede.jpg

Kardeş Çocukları dizisi nerede çekiliyor?

Kardeş Çocukları dizisinin çekimleri için İstanbul şehri tercih edilmiş... Yayın hayatına yeni başlayan dram dizisinin çekimleri için pek çok farklı mekan kullanılmış, Taksim ve Polonezköy civarları da öne çıkan çekim yerleri arasında yer alıyor... 

19-01/24/kardes-cocuklari-nerede-cekiliyor.jpg

Yıllar içerisinde birbirine düşman hale gelen iki kız kardeşin konu edildiği dizide,  şehir hayatından uzak bir hayatı seçen Ayça Bingöl'ün canlandırdığı Ümran karakterinin yaşadığı yerler için de Şile ve Ağva'daki köylerin tercih edildiği söylentiler arasında yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin