Kasım ayının en çok konuşulan dizileri belli oldu!

Medya Takip Merkezi olan Ajans Press, Kasım ayının televizyon raporunu çıkardı. Çıkan raporda ekranlara veda eden diziler de yeni başlayanlar da yerini aldı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
04 Aralık 2018 - 17:29
Magazin

Medya Takip Merkezi olan Ajans Press, Kasım ayının televizyon raporunu çıkardı. Her dönem için detaylı analizler hazırlayan merkezin raporuna göre, kasım ayı içerisinde en çok konuşulan dizi Diriliş Ertuğrul oldu. 

18-12/04/dirilis-ert-1543934010.jpg

Uzun bir bekleyişin ardından nihayet yeni sezonuna başlayan Diriliş Ertuğrul dizisi, 217 yazılı basın haberiyle kasım ayının en çok konuşulan televizyon dizisi olmayı başardı. 

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi ise 176 yazılı basın haberi ile listenin en çok konuşulan ikinci dizisi oldu. 

18-12/04/bir-zamanlar-c.jpg

Medya Takip Merkezi'nin hazırladığı rapora göre, en çok konuşulanlar listesinin üçüncü sırasında Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi yer alıyor. 

18-12/04/istanbullu-gelin.jpg

Listenin ilk üçünü bu diziler oluştururken, en çok konuşulan diziler; 140 yazılı basın haberiyle Ufak Tefek Cinayetler dördüncü, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise 136 haberle beşinci sıraya yerleşti.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin