You dizisi Netflix'e transfer oldu!

Lifetime kanalının You dizisinin ikinci sezonu Netflix'te olacak.

Greg Berlanti ve Sera Gamble ikilisinin elinden çıkan ve ilk sezonunu geride bırakan Lifetime kanalının psikolojik gerilim türündeki dizisi "You" adres değiştirdi!

"YOU" DİZİSİNİN 2. SEZONU NETFLIX'TE!

Dizi, ikinci sezonuyla online yayın platformu Netflix'te izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

"YOU" NASIL BİR DİZİ?

Caroline Kepnes'in çok satanlar listesine girmiş "You (Sen)" adlı romanından ekranlara uyarlanan dizi; "Aşk için ne yapardınız?" sorusunu soran 21. yüzyılda bir aşk hikayesini bizlere izletiyor.

18-12/30/penn-badgley-you.jpg

Keskin zekalı ve başarılı bir kitabevi müdürü Joe (Penn Badgley) ile henüz kat etmesi gereken çok yol olan hevesli bir yazar adayı Beck'in (Elizabeth Lail) yollarının kesişmesi sonrasında kitabevi müdürünün yukarıdaki soruya cevabı nettir: "Her şeyi"

İnternet ve sosyal medyayı araç olarak kullanıp yeni tanıştığı bu yazar adayı hakkında bilgiler toplayan ve ona yakınlaşmaya çalışan Joe'nun bu çabaları gittikçe bir saplantı haline dönüşür. Bundan sonra sessizce ve stratejik olarak önüne çıkan her engeli ve hatta kişiyi ortadan kaldırmaya kararlıdır.

You'nun 2. sezon başlangıç tarihi ilerleyen dönemde duyurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin