Masterchef rozeti kim aldı? Finale kalan isimler belli oldu! Kimler finalde?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programında finale kalan isimler belli oldu! Dokunulmazlık rozetini kim aldı? Dün akşam ekrana gelen Masterchef Çeyrek Final bölümünde neler oldu?

Nurşah
05 Aralık 2018 - 09:19
Yeni Bölüm

Sevilen yarışma programı Masterchef 4 Aralık tarihinde yayınlanan yeni bölümde kıyasıya bir rozet savaşı yaşandı. Ekrana gelen yeni bölümde Hazer Şef dört yeni rozet gösterdi. Bu rozetleri kazanmak içinse yarışmacıların tek yapması gerekenin yemeklerini beğendirmek olduğunu söyledi. Çeyrek final turuna kalan 6 yarışmacıdan Hakan zaten dokunulmazlık sahibiydi. Haftalar öncesinden adını finale yazdırmıştı. Geriye kalan 5 yarışmacıdan 4'ü de rozet sahibi olacak, haliyle bir yarışmacı da hayallerine veda etmek zorunda kalacaktı! Masterchef rozetleri kim aldı? Hangi yarışmacı elendi?

 18-12/05/masterchef-rozet-kim-aldi.jpg

Masterchef rozeti kim aldı? 

İlk oyunda şefler, yarışmacılardan ton balıklı tartar yapmalarını istediler. Artık bireysele dönen yarışmada, en beğenilen tabak Kerem'in oldu ve sevilen isim ilk rozeti aldı.

Ardından düzenlenen yarışmada Eslem, Burcu ve Uğur yer alıyordu. Hazer şef eşliğinde yemek yaptılar. Üçlü, tabaklarını onları ziyarete gelen ünlü isimlere beğendirmek için mutfağa girdiler. Yapılan oylama sonunda ise en beğenilen tabak Uğur'un oldu ve ikinci rozet de Uğur'a gitti.

Eleme turuna kalan isimler ise yarışmanın üç kadın oyuncusu Burcu, Meltem ve Eslem oldu. Yapılan tatlı yarışmasında üçüncü rozet de Meltem'in oldu. 

 18-12/05/masterchef-eslem-eleme.jpg

Masterchef kim elendi?

Sona kalan iki kişi Burcu ve Eslem oldukça gergin anlar yaşadılar. Şefler Burcu'nun hazırladığı tabağı daha çok beğendi. Böylelikle dördüncü ve son rozet de Burcu'nun oldu. Yarışmadan elenen isim ise 20 yaşındaki genç isim Eslem oldu....

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin