Çarpışma dizisinde Kadir'in annesi merak uyandırdı!

Show Tv ekranlarının yeni başlayan ve çok ses getiren dizisi Çarpışma, ilgiyle izlenmeye ve takip edilmeye devam ediyor.

Merve Mutlu
05 Aralık 2018 - 09:36
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Çarpışma, yayınlanan iki bölümüyle oldukça sevildi ve kendi fanlarını yaratmaya başladı. 6 Aralık akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan Çarpışma dizisi sosyal medyada da oldukça gündemde.

Çarpışma izleyicileri, izledikleri iki bölümde fark ettikleri bir noktayı da sosyal medyadan dile getirdiler. Çarpışma dizisini İçerde ve Çukur dizileriyle benzeştiren izleyiciler, "İçerde'n çıktık, Çukur'a düştük, Çarpıştık!" yorumu yaptılar. İçerde ve Çukur dizileri de oldukça başarılı ve izlenen yapımlardı. Bu benzetmeler, Çarpışma dizisinin de önünün açık olduğunun sinyali gibi duruyor.

18-12/05/carpisma-kivanc-elcin-alperen-melisa-640x320.jpg

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu’nun yanı sıra Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Çarpışma, güçlü oyuncu kadrosu, yüksek tempolu hikayesi ve usta yönetmen Uluç Bayraktar rejisiyle, yarın akşam yayınlanacak bölümünde;

Kıvanç Tatlıtuğ’un kendini hissettirdiği yeni görüntülerde, Kadir’in annesiyle ilgili bir detay ortaya çıktı. Zeynep'in Kadir’e “Polis olunca annemi bulacağım demiştin, buldun mu?” diye sorması dikkat çekti. Anlaşılan Kadir’in annesi hayatta ve bu konu ilerleyen bölümlerde önemli bir yer işgal edecek.

Veli’nin geçmişte Kadir’e hitaben “Sana söz veriyorum, seni bütün zaaflarından paramparça edeceğim!” sözleriyle intikam yemini edip, nefretini haykırdığı tanıtımda, Zeynep, annesiyle ilgili sorusuyla Kadir’i can evinden vuruyor.

18-12/05/alperen-duymaz.png

Veli'nin imzası niteliğindeki madalyonunu gören Kadir, darmaduman olur. Zeynep'e Veli'nin bir fotoğrafını göstererek kızını kaçıranın o olup olmadığını sorar. Zeynep, Veli'yi tanır. Kadir üst üste ve ani baskınlarla Veli'ye ulaşmaya çalışır. 

Veli’yle olan eski defterlerin yeniden açıldığını anlayan Kadir, onu nerede bulacağını artık bilmekte ama Veli’nin kuracağı tuzağı bilmemektedir.

18-12/05/kivanc.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin