Kadın dizisinde Şirin'in korkunç planına Pırıl da dahil oldu!

Fox ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kadın'da olaylar iyice karışıyor. Sarp'ın ortaya çıkışı, geride kalanları plan yapmaya zorladı ve Şirin - Pırıl ortaklığı kuruldu.

Merve Mutlu
05 Aralık 2018 - 09:37
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın'da sular bir türlü durulmuyor.

Bahar'ın nihayet Şirin'den alınan ilik ile iyileşmesi ve acılarının dinmesinin ardından, öldü sandığı ve özlemini çektiği kocası Sarp'ın da ortaya çıkmasıyla, izleyiciler uzun süren bu iki gelişmenin sonuçlanmasına sevinmişlerdi.

18-12/05/sarp-bahar.jpg

Dizinin fanatiklerinden Arif ve Bahar ilişkisini isteyenler yani ArBah'cılar, Sarp'ın gelişine kızmış ve Sarp'ın gelmesiyle Arif'ten vazgeçen Bahar'a tepki göstermişlerdi. Diğer yandan da Sarp ve Bahar ilişkisini isteyenler yani SarBah'lar ise Sarp'ın gelişine sevinirken diğer yandan da Bahar'ın kardeşi Şirin'in hain planlarının, çifte huzur vermeyeceğinin farkındaydı. 

Şirin'i, Bahar'a ilik vermesi için ikna etmeye çalışan Sarp, Şirin'in teklifini kabul ederek cinsel içerikli fotoğraflar çekildi. Şirin, elindeki bu kozla, Sarp ve Bahar'ın bir daha araya gelmesini imkansızlaştırmayı planlıyordu ki, fotoğrafları gören Sarp'ın eşi Pırıl, evlerine giderek bunun hesabını sordu. Bahar'ı kendi kızından bile çok seven Enver, Şirin'i tamamen sildi. 

18-12/05/irin-bahar.jpg

Bu sırada Bahar için Bahar'dan vazgeçmek zorunda kalan Arif ve Bahar arasında duygusal bir veda yaşandı. Bahar nihayet Arif'e onu sevdiğini itiraf etti. 

Kadın dizisinin 42. bölümünde yani yayınlanan son bölümde ise Bahar bilmediği bir gerçeği daha öğrendi. Nisan ve Doruk’un çok üzülmesi üzerine Sarp’ı bulmaya çalışan Bahar, Sarp’ın telefonunu bulmaya çalıştı. Kimsede bulamayınca en son Yeliz’e sordu ve onu sıkıştırınca, Şirin’in kendisine ilik vermesi için hastaneye geldiği gece Sarp’ın da onun yanında olduğunu öğrendi.

Çok sinirlenen Bahar, Şirin’in Sarp ile bir ilişkisi olduğuna inanmak istememişti. Ancak Yeliz’den duyduklarından sonra şüphelenmeye başladı. Çantasını kaptığı gibi annesinin evine, Şirin’e hesap sormaya gitti.

Şirin, Sarp'a şantaj yaparak çektiği fotoğrafları, ailesinin öğrenmesi ve silmesiyle kaybetmiş elindeki kozu kullanamamıştı. Sarp'ın yeniden Bahar'la olmasından korkan Pırıl, bu fotoğrafların Sarp'ı engelleyeceğini düşünerek, Sarp'ı kaybetmemek için Şirin’in şantajına boyun eğip tekrar o fotoğrafları Şirin’e göndermişti. 

Şirin o fotoğrafları büyük planı için saklıyor. 

Kadın dizisi 43. bölümde neler olacak!

Son yayınlanan 42. bölüm, Bahar'ın Şirin'i bulmak için evden çıkmasıyla bitiyordu. Ardından yeni bölümün tanıtımı yayınlandı. 

Gelecek hafta Salı akşamı ekrana gelecek olan 43. bölümde, Şirin’in Pırıl, Suat ve Münir ile bir masada oturduğu ve onlara yeni planını anlattığı görüldü. Şirin, fotoğrafların bir kurmaca olduğunu, Bahar’ın ailesini mahvettiğini ve bunun cezasını çekeceğini söylerken yeni planını da çoktan kurduğunu anlatıyor.

18-12/05/kadin-dizisi.png

Bu arada Bahar’ın da evde Yeliz ve Ceyda ile ertesi gün Sarp’la buluşması konusunda konuştukları görülüyor.

Anlaşılan Bahar nasıl olduysa Sarp’a ulaştı ve buluşacaklar. Ancak Şirin’in korkunç planı her neyse “Bahar bunu öyle korkunç öğrenmeli ki Sarp’ın ona açıklama yapma fırsatı bile olmamalı” sözlerinden büyük bir şeyler kurguladığı anlaşıldı.

Pırıl, Sarp'ı kaybetme ve Bahar'la yeniden beraber olmaları ihtimalinden korkarak Şirin'in planlarına dahil olmayı kabul ediyor. 

O sırada okuldan çıkan Nisa ve Doruk ise kendisini babalarının arkadaşı olarak tanıtan biri tarafından okuldan alınıyor. Çocukların da onunla gittiği görülüyor. Bu da Şirin'in planının bir parçası mı yoksa daha büyük bir tehlike mi yaklaştı henüz bilinmiyor. 

Kadın, heyecan dolu yeni bölümüyle 11 Aralık akşamı saat 20:00'da FOX'ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin