Kavak Yelleri'nin Aslı'sı Pelin Karahan yeni dizi ile ekranlara dönüyor!

Şu sıralar yalnızca yemek programı sunan Pelin Karahan yeniden ekranlara dönüyor. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
01 Şubat 2019 - 13:58
Magazin

Hafızalarımıza Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Aslı karakteri ile kazınan ve güzelliği ile olduğu kadar oyunculuğuyla da dikkat çeken Pelin Karahan, uzun zamandır dizilerden uzak duruyordu. Show tv ekranlarında yemek programı sunan Pelin Karahan, sevenlerine yeni dizi müjdesi verdi. 

En son geçtiğimiz yıl Yuvamdaki Düşman adlı dizide Tülin karakterini canlandıran ancak o projede de kısa süre ekranlarda kalan Pelin Karahan, yeniden biz dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

19-02/01/peloo.jpg

Posta gazetesinin haberine göre: oyuncu Pelin Karahan, önceki gün oğlu Ali Demir’le birlikte Vadistanbul’daydı. Bir restorandan çıkarken objektiflere yansıyan Pelin Karahan, ekranlara geri döneceğinin sinyallerini verdi.

Güzel oyuncu, “Senaryo okumalarım devam ediyor. Şu an netleşen bir proje yok ama en kısa zamanda iyi bir proje ile ekranlara dönmeyi istiyorum” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin